kubasadd Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Witam. Ostatnio mam problem ze zwierzętami na serverze,nie spawnują się... Gdy grałem na starej mapce na multi wyłączyłem zwierzęta by nie mieć lagów, a one cały czas chodziły po mieście. A teraz gdy gram na survivalu nie spawnują się chociaż włączyłem spawn-animals na true,próbowałem dać na false ale i tak nic nie daje. Gram na plikach by NismonS, jeżeli ktoś zna odpowiedz proszę napisać daje + lub - i 5* Pozdrawiam. Pomogłem ? daj minusa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Pewnie jakiś błąd, możesz samemu je spawnować wpisz /spawnmob nazwa ilość. np . /spawnmob sheep 50 A jak zrobiłeś spawn-animals, to zrestartowałeś serwer? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frodo™ Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Po prosu był na serwerze zajebis... Bug... SkateYourStyle 1 Zbieram siki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi