romder Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 co sie najbardziej opłaca? Witam chciał bym poruszyć intrygujący mnie temat a mianowicie czy jest możliwe aby murzyni chakowali moje konta do4story przez domofon ???? A wydarzylo sie to tak Zalogowałem sie na postac na4story napisal do mnie ktos przedstawiał sie jako murzyn1993 powiedział ze zakręci korbą Napisałem okej. Nagle zadzwonił domofon odbieram a tam murzyński śmiech.... wracam szybko do komputera rzucając słuchawką w kierunku okna patrze a ku mojemu zdziwieniu moje konto zostalo ukradzione wiec ostrzegam was nie odbierajcie domofonów Ps. jak oni to robią czy ja tez tak mogę muszę kopić korbę czy wystarczy domofon czekam z niecierpliwością na odpowiedź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Noctrunes Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 imha w m3... ja tam dziennie zarabiam +700kk... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NateeR Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 najlepiej w imha , zrób dropera 10 - 15 lvl eq +6 i powinieneś dawać rade Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marock Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 imha. zrób dropera 7 - 15 lvl i drop fmsy, riby. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romder Opublikowano 16 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 ok a jakie potwory tam bic zeby leciały fms i rib? Witam chciał bym poruszyć intrygujący mnie temat a mianowicie czy jest możliwe aby murzyni chakowali moje konta do4story przez domofon ???? A wydarzylo sie to tak Zalogowałem sie na postac na4story napisal do mnie ktos przedstawiał sie jako murzyn1993 powiedział ze zakręci korbą Napisałem okej. Nagle zadzwonił domofon odbieram a tam murzyński śmiech.... wracam szybko do komputera rzucając słuchawką w kierunku okna patrze a ku mojemu zdziwieniu moje konto zostalo ukradzione wiec ostrzegam was nie odbierajcie domofonów Ps. jak oni to robią czy ja tez tak mogę muszę kopić korbę czy wystarczy domofon czekam z niecierpliwością na odpowiedź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marock Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 ok a jakie potwory tam bic zeby leciały fms i rib? ze wszystkich lecą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
x070x Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Przeklęty Czarny Niedźwiedź = RIB Przeklęty Niebieski Alfa Wilk = FMS http://www.mpcforum.pl/topic/312506-tut-tutorial-o-m3-przeklete/ http://www.mpcforum.pl/topic/204657-tut-jak-zarobic-na-ezotach-i-m3-czyli-jak-skutecznie-botowac/ Things have changed. Forever. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exíle Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Imha, jakieś postacie 7 - 11 lvl i na bocie mogą sobie lecieć, dużo kasy na tym zarobisz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi