Trede Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Ja mam steam niewiem czy to steam czy non steam ale do klanu mogę dojść.Mam to z tąd http://www.mpcforum.pl/topic/335066-tut-cracked-steam/ i jak chce dodać znajomego nie mogę jak to zrobić ??? Pisze że ta usługa coś tam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ventos Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Urok crackowanego steama. Nic z tym nie zrobisz. W nowszych wersjach chyba się da dodawać do znajomych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek23 Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 sciagnij sobie jakas gre za free zeby zaskoczyło i pownino być już dodawanie do znajomych bo steam ma coś takiego mozesz dodać do znajomych jesli masz jakąś gre.. ale musi byc orginal :P wiec demko czegos lub cos za free innego palec45 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ventos Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Na cracku i tak nie doda nikogo do znajomych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi