miqziomq Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Mój problem polega na crashowaniu się terrari podczas próby wbicia na multiplayer.Dodałem grę na steama ale to nic nie pomogło...Help :unsure: :unsure: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Speeedzio Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Zainstaluj XNA 4.0, NetFrameWork 4.0, sprawdź spójność gry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Potępiony Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Może serwer jest pełny lub masz złą wersje terrari. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miqziomq Opublikowano 16 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Mam te net frame work 4.0 i XNA czy coś takiego.Sprawdzę jaką mam wersje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SopherPRO Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Może full osób na serwerze lub serwer off Crive 1 ExModerator Terraria | ExModerator Minecraft | MPC Media Team | ExMentor | Gold Member Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Speeedzio Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 @SopherPRO Gdyby serwer, był offine pisałby błąd o nazwie "Lost Connection", a gdyby serwer był pełny pisałby komunikat w stylu "Serwer is full". Jeżeli posiadasz wersję Steam, to na 100% musisz mieć najnowszą, gdyż Steam sam pobiera aktualizacje do każdej gry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miqziomq Opublikowano 17 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 Nie mam na steam.Nie wiem jak sprawdzić wersję,kolega mówi że piszę w lewym dolnym rogu ale ja tam nic nie widzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cad0s Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 Moi kumple tak mieli jak mieli inną wersję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Potępiony Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 Jak nie pisze ci w prawym dolnym rogu to oznacza że masz stara wersje. Bynajmniej u mnie od wersji 1.0.4 pisało tam. Jak chcesz najnowszą terrarie to napisz na PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruby1230 Opublikowano 21 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2011 Pomóżcie proszę: problem w tym tkwi taki że jak wchodzę na terrarię, multiplayer naciskam join,wchodzę na moją postać podaje ip i gwałtownie wyskakuje mi connection to i dane ip. Po chwili wyskakuje terraria wystąpił problem z aplikacją Terraria i zostanie ona zamknięta.Przepraszamy za kłopoty TAKIE COŚ I DALEJ wyślij raport o błędach,nie wysyłaj.CO MAM ROBIĆ!!!!!!!!! HELP!!!!!!!!!!!!!!!!! ZBIERAM PLUSY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vipcior Opublikowano 21 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2011 @Gruby 1. Zainstaluj hamachi 2. Odpal serwer terrari 3. Jak łączysz się wpisz twoje ip z hamachi (4. Jak by nie działało) Wygeneruj serwerem nową mapke. max 5 linijek tekstu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruby1230 Opublikowano 22 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2011 Jak byś nie wiedział to mam terrarie 1.0.4 i mam problem z graniem z kolegom na servie poprostu nie idzie dlatego że szkodzi connection to:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi