Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

o ile dobrze pamietam musi odzyskac jakis szit zeby moc zidentyfikowac ducha.

ten szit znajdziesz w kasynie jest taki gosc od zespolu r i do neigo gadasz on ucieka idziesz za nim i tam masz sekretna baze i musisz pokonac ich mistrza i dostaniesz jakis szit idziesz na wieze pokonujesz ducha

.

Opublikowano

wpisz w google pokemon red ale lepsze są blue pamiętam jak w to grałem miałem snorlaxa na 110 lvl żeby asha pokonać xD to były czasy chyba z 8 lat wtedy miałem

Mariuszw13.png
Opublikowano

też kroiłem w pokemony .. :D

pamiętam MMmm.. na Game Boyu Color :D

hoh ale to było bardzo , bardzo dawno

lecz powiem wam , że chętnie bym znów sobie kupił Game Boya .. :D

albo nowe wydanie PSP :P -- bo jak miałem Fata to mi się bardzo przyjemnie grało / serfowało po necie

a teraz ? jest new series : 3004 -- poprawiony BUG ekranika :P / wbudowany mikro / jest Skype / więcej Guziczków ;P - więc jest jeszcze przyjemniej :P

Opublikowano

Mam to na komurce oczywiscie przeszedlem mam juz 107 pokemonow tez te wszystkie legendarne a co do tematu to musisz znalesc jakis przedmiot dzieki ktorym bedziesz mogl walczyc z tymi duchami wtedy benda juz nroamlnie wygladaly Hunter i te 2 inne

Opublikowano

kurde to rzeczywiście były fajne czasy ;) szpanowali wszyscy kto ma lepsze gry na GB ehhh ;D miałem G jescze miesiąc temu ale padł mu wyświetlacz i z kumplem sprawdzialiśmy jego wytrzymałość xD dużo wytrzymał dopiero pod młotkiem po włączeniu przestał grać ;)

Historia stworzenia Mańka

27.08.2009 Moderator War Rock

08.01.2011 Global Moderator

03.05.2012 Administrator

Now Elita

Opublikowano

Tylko że ja mam to dzięki czemu widać duchy ale już nie mam problemu przeszedłem.

Nie robiąc nowego tematu: Kumpel mi mówił że są kody ale nie podał mi ich ani nie wiem gdzie je wpisać bo jest takie okienko cheat ale są tam 3 możliwości i wpisywanie kodu itp. Pomógłby ktoś?

Tylko Lucyfer

Jestem Hujston

Opublikowano

red spoko są ;d ;d wlasnei na emulotorze GBA na fonie se gram :P ale Ci nie pomoge bo zaczynam dopiero ;<

Wrzuć.se! - zachęcam do dyskusji na temat mojej stronki do uploadowania obrazków przez ich bezpośrednie wklejanie na stronę!

Opublikowano

Też w to kiedyś grałem na GB, ale się rozdupcył i teraz już nie gram...

Mógłby ktoś podać jakiś TUT lub programik co trzeba zrobić żeby mieć tą grę na komórce??

Byłbym bardzo wdzięczny.

@Edit Ok, już znalazłem...

• 2 lata później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...