Solymr Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Witam mam taki problem,gdy próbuję włączyć metina Wszystko idzie normalnie,ale przed włączeniem wyskakuje okienko LOG Oto napisy z niego. Jak myślicie co może byc tego przyczyną ? i Jak to naprawic od razu mówie że Reinstall Metka nie wchodzi w grę system.py(line:273) RunMainScript system.py(line:192) execfile system.py(line:163) Run prototype.py(line:3) ? system.py(line:130) __pack_import system.py(line110) _process_result locale.py(line:201) ? locale.py(line:147) LoadLocaleFile system.py(line:64) __init__ Run - exceptions.AttributeError:'NoneType'object has no attribute 'split' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NateeR Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 strorrentuj metina lub pobierz aktualizacje z : metin2-team.pl/patch/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiekex Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Reinstall metka pomoże Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
UppsiK Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Zainstaluj w innym miejscu, usun wszystko z folderu temp i zaktualizuj tymi ptaszkami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solymr Opublikowano 17 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 Te patche nie pomagają,Doradzcie cos innego,pobrac moge tak max 15-20 MB z powodu internetu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek140300 Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Ja mam taki sam problem.Mysle ze reinstal metka pomoze akurat mi sie reinstaluje! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi