ozzi1998 Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 (edytowane) elo mam prata i jak wszyscy mam ten idiotyczny napis cos tam pisze po rusku mozna go sunac jakos sorki za orty uszkodzona klawa Edytowane 16 Czerwca 2011 przez ozzi1998 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 http://www.mpcforum.pl/topic/364478-jak-usunac-w-minecraft-165-napis-o-tym-ze-nie-mamy-oryginalnej-wersji-instrukcja/ Unlicensed copy - od kiedy to jest po rusku? xDD Twój post mnie rozwalił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FoxRox Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 (edytowane) Czekaj czekaj czekaj.... pisz wyraźniej troche... ja zrozumiałem : Elo mam problem jakis napis jest jak go usunąć... Rozumiem że widnieje napis o nielegalnej kopii? są sposoby na pirata ale jesli nie chcesz tego napisu to kup oryginał... @up szybszy Edytowane 16 Czerwca 2011 przez FoxRox ozzi1998 1 Wszystko trzeba od nowa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi