lays997 Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Witam czy wie ktoś jak zrobić pół płotki takie aby postawić jeden na drugi ?? Bo potrzebuje 5 płotków w góre ale niestety niewiem jak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Tak. To jest bardzo proste. Nazywa się fence bug. Dajesz 2 dirty wyżej, na samej górze na dircie kładziesz płotek, rozwalasz dirt niżej i kładziesz na dircie płotek, i później na ziemi. (dirt - ziemia) Może być też piasek, itd. lays997 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blazej95 Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 @Up Tak też można ale wystarczy postawić jeden na drugim bez dirtu... Ja tak mam przynajmniej Bulkowski312 1 Jeśli pomogłem kliknij "Lubię to" Yupi Ka Yey Motherfucker Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 @up Nie da się tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blazej95 Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 @Up to dziwne bo ja normalnie mogę stawić jeden na drugi...no ale cóż Bulkowski312 1 Jeśli pomogłem kliknij "Lubię to" Yupi Ka Yey Motherfucker Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
plszakalpl Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 stawiasz klocek dirtu stawiasz na nim plotek i pod nim i juz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi