NudlexD Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Mam problem ponieważ mam brak dzwieku w minecrafcie wszystko jest aktulizowane nie miałem problemow wczesniej Uzywam mineshaftera ponieważ czekam na obnizke z cen minecrafta Java jest 7 więc niewiem co jest powodem ;( nie regulaminowa sygnatura Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość _Shadowlord Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 W opcjach zobacz, sound i music na 100% ustaw. Czy tylko w mc nie masz dźwięku? Usuń .minecraft, i zainstaluj od nowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NudlexD Opublikowano 16 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 zNiestety tylko w mc mam ten problem Usuwałem .minecraft ale to nie pomogło może powodem też być to że posiadalem wersje cracked by andro i właśnieniewiem nie regulaminowa sygnatura Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość _Shadowlord Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Ściągnij inną wersję, i kliknij force update. Na prawdę od nowa zainstalowanie nie pomogło? Dziwna sytuacja . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NudlexD Opublikowano 16 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 może ten mineshafter jest jakiś podajcie mi wersje która nieposiada problemów bo chciałbym sobie popykać ale nie mogę bez dzwieków ;P nie regulaminowa sygnatura Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NudlexD Opublikowano 17 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 @Ref nie regulaminowa sygnatura Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nobskiller Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 Niestety linku do innego niemożna dać, ponieważ jest zakaz umieszczania pirackich kopi minecrafta. Jest jeden niezawodny sposób: Włącz głośniki <joke> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.