mocarz1122 Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Witam Dzisiaj o godzinie 9 siadłem by pograć w metka lecz jak się loguje to pisze "Błąd podczas łączenia się z serverem" Pomyślałem że jak od nowa go zainstaluje bd dobrze ale nic, nadal nie mogę się zalogować... Czego to może być wina ? Zbyt przeciążony server ? Powiem jeszcze że wczoraj mnie co rusz logało ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiekex Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Ponieważ jest aktualizacja i serwery nie działają wszystkim Poczekaj z 20 minut i będzie ON Sonny1908 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mocarz1122 Opublikowano 16 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Ponieważ jest aktualizacja i serwery nie działają wszystkim Poczekaj z 20 minut i będzie ON O dziękuję Aż się zmartwiłem o postać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelgawel2 Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 sprubuj przeinstalowac metka na innym dysku i powylanczaj haki powinno dzialac NateeR 1 M2Bob - Instrukcja Anty BAN https://www.mpcforum.pl/topic/1637249-m2bob-instrukcja-anty-ban/?tab=comments#comment-13718586 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mocarz1122 Opublikowano 16 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 sprubuj przeinstalowac metka na innym dysku i powylanczaj haki powinno dzialac Powyłączaj hacki Hahahaha ... Nie widzisz UP noobie jest "aktualizacja" Metina !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exíle Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Jak co tydzień, co czwartek jest konserwacja, od 10 do 12, więc nie wiem po co te zmartwienia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi