MrExile Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Ostatnio dostałem wiadomość na temat 7 dniowego"hairstyle" Są to nowe fryzury dodane na okres 7 dni. A także mikstura czerwonego smoka która leczy 7% życia na sekundę jak jest aktywowana. (Około kilka godzin) Zmieniono również grafikę którą oczywiście znacie. To wszystko komentarze mile widziane. NateeR 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NateeR Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Fryzury w ogóle nie pasują , ale za to miksturka bardzo przydatna w expie , może kiedyś na pl tez wprowadza coś takiego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kiddy Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 No fajnie ale to chyba jest na tym us od Z8games bo na normlanym us nic nowego nie ma ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaMeR1337 Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 No fajnie ale to chyba jest na tym us od Z8games bo na normlanym us nic nowego nie ma ;d przecież w temacie masz wyraźnie podany link do jakiego to metina. te fryzury w ogóle nie pasują i te śmieszne okulary chyba robione na szybko NateeR 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exíle Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Szamanka ogółem fajnie wygląda, woj trochę kiepsko z tymi okularami jak i sura. Ale i tak nie podali niektórych klas męskich , damskich. Ogółem to niby spoko, przynajmniej jakieś urozmaicenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majkel Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 A te fryzury będą w is czy jak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NateeR Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 tak , pewnie będą nieco droższe od tych zwykłych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Music World Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 A te fryzury będą w is czy jak? W grze już są, i pewnie mają z is. Nie tak żle to wygląda na woju Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrExile Opublikowano 16 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 (edytowane) Ale to tylko na 7 dni. Jeśli chodzi o tą miksturkę czerwonego smoka to mam takie informacje: Red Dragon's Blessing Sale Price -2000 ZP (Musicie obliczyć ile to skoro 10000 punktów kosztuje $8.99 ) A jeśli chodzi o fryzury to kosztują one po 1080 ZP na 7 dni (A normalne fryzury kosztuja 3750 ZP na 30 dni) Edytowane 16 Czerwca 2011 przez MrExile Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vaughn Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 nowa grafika to już stary temat. a co do fryzur lipnie , że tylko na tydzień ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Faszer Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 (edytowane) Fajne afro dla woja Edytowane 16 Czerwca 2011 przez Faszer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiekex Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Ta mikstura jest na metin2.co.kr miałem ją i nawet przyjemnie się z nią expi A co do fryzur te różowe afro wcale do metka nie pasuje... ale zobaczymy jak to będzie wyglądać w grze :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOOOOT Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 Nawet fajnie sie prezentuja te fryzurki. ZBIERAM + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati1995g Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 Mi tam się fryzurki podobają, z pewnością znajdą się też tacy co powiedzą, że zrobili by to lepiej, ale jak dla mnie spoko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi