Why Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Moje pytanie brzmi : Mam np komendę na różową wełnę czyli 352 I mam problem bo nie wiem jak ją napisać /give sopelino 35... 64 Jak napisać tą dwójkę u góry Z góry dzieki za pomoc daje +/- i 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wnS Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Wtedy piszesz tak 35:11 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dohoian Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 (edytowane) Z tego co wiem, na czystym serwie nie można sobie dawać itemków wraz z damagem (od którego zależy kolor wełny). Działa natomiast z pewnością "/give nick ID ilość". Jeśli chcesz uzyskać tak czy inaczej kolorową wełnę, konieczne będzie dawanie sobie nie gotowej wełny czy gotowego barwniku, a surowych składników. Na przykład dajesz sobie różę, a sam ją indywidualnie crafcisz na barwnik. Czystą, białą wełnę da się uzyskać bez podawania damageu. @edit @up można i tak Edytowane 16 Czerwca 2011 przez Dohoian Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Why Opublikowano 16 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Niestety nie działa to co wnS pisze There's no item with 35:10 Co zrobic? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 @up Musisz mieć plugin zainstalowany. Znajduje się on w plikach krzysztofy, lub ściągnąc toomanyitems, i wtedy po kliknięciu dostajesz daną wełnę w stacku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wnS Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Close na życzenie autora. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi