Somebody Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 (edytowane) Wszedłem do piekła, by pozbierać netherracka i obsydianu, ale się zgubiłem wiec zeby wrocic do sebie uzylem komendy home. Tylko ze wtedy przeniosło mnie tu: http://imageshack.us/f/268/screen2at.jpg Do okoła nic nie ma. Stoję na bedrocku, nie mogę nic na nim postawić. Użycie komendy home też nie działa. Edytowane 16 Czerwca 2011 przez Somebody Wszyscy zbierają - Więc mi dawaj + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer16 Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Taki jest urok Netheru. Jeżeli wpiszesz /spawn, to zespawnisz się w tym samym miejscu co na ziemi , tylko że w piekle. To samo z /home etc ozzi1998 1 //Nieregulaminowa sygnatura.Miyoshi Bo to kurwa Sygna z 2k11 nagle sie jej uczepili. Slayer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wnS Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 To nie jest bug. Nether to inny świat i jeśli wpiszesz komende /spawn lub /home to przeniesiesz się do jakiegoś miejsca w netherze. @Edit Up szybszy ;d @Down Możesz na cartografie (nie pamiętam jak się pisze) możesz znaleźć siebie, a następnie swój portal. Możesz też zrobić portal. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Somebody Opublikowano 16 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 a jak wrócić na ziemię? Wszyscy zbierają - Więc mi dawaj + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dohoian Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 zrób portal w netherze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Albo poproś admina jak grasz na multi by Ciebie teleportnął. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Somebody Opublikowano 16 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Pisałem ze nie mogę stawiać żadnych klocków, więc portal odpada (komendą też nie mogę) Gram na singlu. Wszyscy zbierają - Więc mi dawaj + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TortiLLa Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 jAK SIE nic nie da to zrób serwa mp i wstaw tam mapke i zrób tp Pomozcie zbić minusy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Nie mam pojęcia, może single player commands pomoże , sprawdź, ew. toomanyitems . Zrób nowa mape, i graj na nowej . I tyle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qoPo Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Sprawdziłem to co on powiedział i ja jak w piekle wpisuje spawn to przenosi mnie tam gdzie teleport postawiłem '' Jakoś ty tak dziwnie masz bo po za mapę cie wyrzuciło :/ Sprawdzę kilka opcji i jak znajdę odpowiedz dam edita Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aroFaz Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Wgraj SinglePlayerCommands i uzyj komendy : // <-- Mozesz Rozwalac Bedrock Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firentis Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 (edytowane) Otwórz mapkę przez MC Edit i ustaw sobie swojego chara koło swojego miejsca zamieszkania (W normalnym świecie) Linka do MC Edit: http://www.mpcforum.pl/topic/277505-dlmcedit-edytor-map-do-minecraft/ Edytowane 16 Czerwca 2011 przez Firentis http://www.mpcforum.pl/topic/348658-save-super-texture-pack-clinet/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Somebody Opublikowano 16 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 (edytowane) UPy przecież pisałem ze używam komend... komenda // u mnie nie działa. Jak to dokładnie wpisać? Nie chcę robi nowej mapy, bo dość duzo na niej zbudowałem i żal byłoby to tracić ;p down, nie działa. Edytowane 16 Czerwca 2011 przez Somebody Wszyscy zbierają - Więc mi dawaj + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
plszakalpl Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 wpisz /spawn Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi