Vazixable Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 No więc tak, mój problem tkwi w tym że jak odpale serwer w putty to wszystko działa ale... Jak zamknę, wyłącza się cały proces javy ;| jak to zamknąć żeby zostało w procesach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dohoian Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 No więc tak, mój problem tkwi w tym że jak odpale serwer w putty to wszystko działa ale... Jak zamknę, wyłącza się cały proces javy ;| jak to zamknąć żeby zostało w procesach? Oo, vaxi zamiast mt2 w mc gra @top Niesłyszałem, darmowy serwer bsd? czemu by się miał nie wyłączać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vazixable Opublikowano 16 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 -,-' Jak odpalam serwer, jest ok ale jak zamknę putty to mi zamyka proces javy cały SERWERa ;s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Geoning Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Zamykasz Ctrl+C ?? Serwer wykrywając tą komendę zamyka się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer16 Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Gdy już jesteś w folderze i masz zamiar otworzyć serwer(komendą) to piew wpisz screen , potem komenda, lecz przed też musi być screen np. screen @42345sfdT#@ Wtedy wszystkie procesory zostają odpalone, jak wyłączysz konsole etc. //Nieregulaminowa sygnatura.Miyoshi Bo to kurwa Sygna z 2k11 nagle sie jej uczepili. Slayer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi