Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Archiwalny][Dedyk][RPG-Surv]AlvioMC 6G

Vazixable

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

minecraft_logo.png

Serdecznie zapraszam na nowy server dedykowany AlvioMC

Server od grzczy dla graczy w połowie survival w połowie RPG :)

IP:188.116.4.226

Dane Techniczne

Host:alvio.pl

Ilość slotów:100

nether- Tak

Zwierzęta: Tak

Potwory: Tak

WhiteList: Nie

Premium: Nie

Pluginy:

xAuth, LWC, WorldEdit, Permissions, WorldGuard, Warpz0r, iOP, iConomyChestShop, iConomy

Szanujemy każdego gracza.

SS:

27xkojp.png

10gl4eo.png

Status

1-44313-560x95.png

teamspeak3.png

TeamSpeak3

host: alvio.pl

sygnatura.png

Opublikowano

Zaraz coś wykombinujemy ;P

teraz zajmuje się pluginami więc nie mam czasu na reklamę, ale zaraz jakąś lepszą zrobię która zachęci nowych graczy do wspólnej gry ; )

sygnatura.png

Opublikowano

Serwer jest naprawdę godny polecenia. Administracja spełnia swój obowiązek tak jak powinna (przynajmniej ja nie dopatrzyłem się jeszcze jakiegokolwiek błędu z jej strony). Mimo dzisiejszych problemów z małymi lagami no i jak teraz widać - statusu offline działa bez zarzutu :)

Opublikowano

Serwer z crashował kiedy byłem po za domem. Wszystko wróciło do normy. Zapraszamy! :)

Przypominam że serwer 24/7 i kiedy jest offline, wystarczy poczekać do paru minut i powinien być online.

Jeżeli nie jest włączony do max 30min, są większe problemy albo jestem poza domem i nie mogę obsłużyć serwera.

@Down

Dziekuje :)

sygnatura.png

Opublikowano

SUPER SERVER!!!!!!!! ADMINI SA MILI A W SZCZEGOLNOSCI PATRYK!!!!!! GRAC LUDZIE GRAC!!!

Posty - 25, 50, 100, 150, 200, 300, 400, 500, 600, 700, 800, 900, 1000, 1300, 1500, 2000.

Opublikowano

Polecam serwer, zero lagów miła atmosfera mili gracze oby tak zostało

pozdrawiam Patryczek1996 ;)

Oferuję pomoc:

Oferuję pomoc z port forward (przekierowywaniem portów) Tylko i wyłącznie gdy posiadasz router.

Oferuję pomoc ze stawianiem serwerów do Minecraft na systemach FreeBSD/Debian/Ubuntu.

Oferuję pomoc z konfiguracją pluginów minecraft jak permissions.

Oferuję pomoc z konfiguracją serwerów minecraft.

Tłumaczę pluginy bukkita na język polski.

Większe tutoriale:

Zostanę administratorem/moderatorem na jakimś dobrym serwerze dedykowanym, propozycje proszę wysyłać na PW.

Opublikowano

Fajny serwer! Polecam każdemu!0 noobkow,0 lagów poprostu cud miód i orzeszki :)Admini ogarnięci, nawet jeden jest anglikiem i język obcy można podszlifować :D Pozdrawiam Evilek.

1324905338-U324332.png

Sygnatura by Eucalyptus

Opublikowano

Polecam server ale jest tam kilka niemiłych graczy gdy np. mówie że nie moge kopać bo wyskakuje mi "blal , bla bla" On mówi : O mamo xD

Ogólnie fajny Surviaval ale daje 6/10

Opublikowano

Serwer będzie offline do paru godzin, z powodu optymalizacji update javy i serwera.

Ogólne ogarnięcie serwera i lagów przy paru graczach online.

Przepraszam za utrudnienia

sygnatura.png

Opublikowano

Napisales Szanujemy każdego gracza. A mnie jakos nie spaliles mi dom potem go usuneles i ban na koniec i nie osmieliles mi sie powiedziec czemu ??

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...