Why Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Cześć mój problem polega na tym że mam swój serwer i na nim mi normalnie warpy działają a graczom nie dlaczego tak jest? Proszę o pomoc mogę przesłać wam folder pluginów Za pomoc +/- limit i 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer16 Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Zapewne pliki Krzysztofy. Musisz do permissions dodać linijkę - ' nazwa.tego.pluginu*' //Nieregulaminowa sygnatura.Miyoshi Bo to kurwa Sygna z 2k11 nagle sie jej uczepili. Slayer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Why Opublikowano 16 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 (edytowane) ]@UP To nie są piki Krzystofy To są te pliki http://www.mpcforum....bukkit-pluginy/ Mam folder pluginów i czy mógłbyś naprawić mi warp i komende /setspawn bo nie działa Będę bardzo wdzięczny To pliki : http://www.speedyshare.com/files/28988916/plugins.rar Skan: http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=d19f868ef5c93f49ace7dd864042027823929e684a35caed6857360bcd9230c3-1308205458 Edytowane 16 Czerwca 2011 przez Why Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neonye Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Tak czy tak, musisz dodać graczom permissions. Wystarczy że dodasz w permissions linijkę, to akurat nie zależy od plików Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dohoian Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Ale to też zależy jaką linijkę w jakich plikach dodać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryszard z Clanu Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Musisz w Permissions dla gracza dodać takie coś ( jeżeli masz coś z tej listy, to poprostu tego nie dodawaj ) - warpz0r.warp - warpz0r.list - warpz0r.home - warpz0r.sethome Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Why Opublikowano 16 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Czy mógłby ktoś ściągnąć piki które podałem w temacie i poprawnie mi to zmodyfikować bo dalej nie działa będzie dostawał limit odemnie przez 3 dni i 5 Pisze coś takiego: Permission denied coś w tym rodzaju Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dohoian Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Pobierz moje pliki serwerowe: http://www.mpcforum.pl/topic/375643-dl-server-files-by-dohoian/page__p__2665953#entry2665953 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Why Opublikowano 16 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Ok pobiore podmienie i tylko świat wgram z tego mego serwera A i pytanie Jak wpisać komendę na np rózową wełne 352 jak ją napisać 35:2 nie działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Musisz mieć plugin zainstalowany. I piszesz /give twój nick 35:2 ilość, albo /give twój nick woolred ilość. Plugin znajduje się w plikach Krzysztofy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Why Opublikowano 16 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 @Dohin Pobrałem zrobiłem i dalej Permission denied Poradzi sobie ktos z tym Proszę pobierzcie paczkę i skonfugurujcie mi to tak żeby /warp działał dla wszystkich graczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi