RolnikZabojca Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Witam. Niedawno założyłem serwer na plikach by Krzysztofa i grałem razem z moim kolegą. Jednak gdy próbowałem dać mu cuboid to po otrzymaniu działki wyskakuje ''you don't have a permissions''. Dlaczego????? PS:Mój kolega ma ustawione w Permissions rangę Gracz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PabloxoxD Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Zapewne źle dałeś cuboida RolnikZabojca 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RolnikZabojca Opublikowano 16 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 A można jakiś spis komend co po kolei np. 1.to 2.tamto PLZ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer16 Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Tak.. pierwsze: //wand następnie siekierą zaznaczasz dwa punkty na ukos (LPM, PPM) następnie //expand 15 15 up następnie /region define hNazwaCuba hNickCuba następnie /region save RolnikZabojca 1 //Nieregulaminowa sygnatura.Miyoshi Bo to kurwa Sygna z 2k11 nagle sie jej uczepili. Slayer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi