ziolozio Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Witam zapraszam was na moj kanal YouTube: http://www.youtube.com/user/TheDZIDAA?feature=mhee mam 3 poradniki i bede krecil jeszcze wiecej ! polecam sie na przyszlosc :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wnS Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 1:23 Mama Kacpra woła. <haha> Co do filmiku to masz bardzo słabe mikro, przynudzasz. Oceniłbym 5/10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dohoian Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Haha. no nie mogę. takiego usera to banować lub warnować. Daje dziadostwo z rozmową z mamą "Kacper! No co?! no już! JAPIERRRRRRRRR." haha, leżę i kwiczę. 2/10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer16 Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Reklama kanału. Mówiłem wcześniej [media] , [/ media] bez spacji w tagu. Zrób nowy temat z video w MEDIA. Zamykam. //Nieregulaminowa sygnatura.Miyoshi Bo to kurwa Sygna z 2k11 nagle sie jej uczepili. Slayer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi