Serek30042 Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Na wstępie chcę powiedzieć że w wyprawie brały udział początkowo cztery osoby, później tylko trzy czyli ja "Rufi " Venox i Tony. Jesteśmy elitą klanu Atlantyda. Wyprawa zakończyła się po przejściu 12000++ klocek, i trwała 21 dni i nocy. Tak w każdej nocy robiliśmy schronienia, każdego dnia maszerowaliśmy, chcę zamieścić tu najciekawsze ssy.Dodam tylko że wyprawa trwała pięć godzin, a zakończyła się moim zgubieniem po wielkiej bitwie z Giantami i ich obstawą. Wszystkie nasze schronienia niszczyliśmy za pomocą TNT nie znajdziecie śladu po wielkiej wyprawie prócz domku który zbudowałem na odludziu po tym jak się zgubiłem w środku jest 10 diamentów zdobytych z wyprawy, jeśli ktoś tak daleko będzie od spawna i znajdzie no to cóż, życzę dobrego korzystania z moich surowców ;D Oczywiście oceniajcie Ssy daje tylko kilka bo mam ich ponad 200 i ciężko wybrać najciekawsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jzz Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Yy spierdalaj? Jebie mnie to? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Serek30042 Opublikowano 16 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Jak cie to jebie to po cholere tu piszesz? nie interesuje?- nie czytaj boże co za noob Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dohoian Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 up2@ spamer, odrazu report. A tak to gratuluję wytrwałości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer16 Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Tyle razy już wspominano że Herobrine to bajka. Zamykam. //Nieregulaminowa sygnatura.Miyoshi Bo to kurwa Sygna z 2k11 nagle sie jej uczepili. Slayer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi