Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] EasyMetin2 przerobiony na 24/7

Konieczny2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ok, dodam filmik albo dzisiaj wieczorem albo jutro, bo musze zapoznac sie z programem do nagrywania, polecacie jakis? bo sie nie orientuje w nagrywaniu filmikow ;/

Opublikowano

Dziwnym trafem bot dziala uzytkownikom do 30 postow a tym co napisali wiecej juz nie

nie moj pech, widocznie dzieki mojemu botu na form resejstruja sie nowi userzy zeby sprawdzic

Opublikowano

dzisiaj albo jutro zrobie update i nie bedzie juz tego bledu, bedzie to patch aktualizujacy ta wersje do nowszej

dzisiaj albo jutro zrobie update i nie bedzie juz tego bledu, bedzie to patch aktualizujacy ta wersje do nowszej

Opublikowano

jest 18 32 i nadal działa; D

ale jestem głupi wziąłem włącz metina i teraz już nie wejdę na em2

98% młodzieży słucha hip-hopu, techno, rap'u, jeśli jesteś wśród tych 2%, którzy są normalni wstaw to do swojej sygnatury.

Opublikowano

To jest fake znam tego gościa kiedyś pobrał mojego keyloggera nie umiał go nawet usunąć płakał na gg że go ze wszystkiego okradłem

przeglądałem co robi na kompie i wiem że ten gościu nie potrafi nawet sam zrobić kalkulatora w c++!!!

Opublikowano

Filmik miał być.

jutro zrobie bo narazie nie zabardzo ogarniam te programy do nagrywania, ma ktos pomysl jak zrobic w frapsie zeby bylo mozna wiecej niz 30sekund? bo przez 30s nie zdaze pokazac ;/

Opublikowano

jutro zrobie bo narazie nie zabardzo ogarniam te programy do nagrywania, ma ktos pomysl jak zrobic w frapsie zeby bylo mozna wiecej niz 30sekund? bo przez 30s nie zdaze pokazac ;/

sciagnac frapsa pelno wersje

wpisz w google fraps full version download i jest

Opublikowano

Zrobiłeś obejście do bota, a nie wiesz jak zrobić żeby fraps nagrywał więcej niż 30s ?! Coś mi tu śmierdzi ....

Nagraj film / zrób ss i załóż temat na nowo. Zamykam.

ex

Opublikowano

Ludzie wy nie umiecie nic głową ruszyć... ja za to mam kilka pytań i kilka moich "ale":

1. Z kim z forum robiłeś to całe Em2 24/7 i kto to może potwierdzić ?

2. Po drugie osoby którym to rzekomo działało miały max po 5 postów... więc czy to jest wiarygodne ?

3. Nie wierze... po prostu nie uwierzę na słowa, ludzie na forum są uczuleni na takie tematy typu "Em2 za FREE" - Jak ktoś to potwierdzi, ktoś do kogo mam zaufanie to będzie to hit i masz max "+" jeżeli nie... no to podziękujemy i będziesz raczej spalony ;]

#JustTheWay

Opublikowano

Bot nie działa nie ma co ściągać zwykły fake. Tak samo ten cały Hubert, który pisze, że działa, został zarejestrowany w tym samym dniu co Konieczny2 założył ten temat. To pewnie jakiś key, mogę się założyć.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Śmierdzi mi czymś tu ... Zaraz przetestujemy

Nie ma takiej Strony czyli ktoś Fake zrobił ...

Powiem tyle ta strona jest widoczne zasłoną przerobionym plikiem EasyMetin2.exe

A Kolega UP popatrz na temat co w nim pisze i dopiero coś pisz ...

xadq.png

Opublikowano

Do czego jest potrzebny pliczek system32OQMV.exe ?

Myslisz, ze wrzucenie do pliku easymetin2.exe i odpowiednie jego spakowanie jest zabawne?

Przestrzegam wszystkich, ktorzy zapisali w tym zmodyfikowanym em2 passy, ze jest mozliwoscc utraty ekwipunku z kont (niekoniecznie od razu, moze byc to miesiac lub wiecej)

Zanim dostaniecie filmik, on zapisze sobie passy do wielu waszych kont i wtedy cos wykombinuje, doda jakis filmik jak odpala zwyklego em2 i mu dziala. A SS? Sam potrafie poprawnie uruchomic drmowego em2 i zrobic screena zmieniajac date w systemie...

Oto skan pliku, który otwiera się razem z plikiem easymetin2.exe z tej paczki (chodzi o system32OQMV.exe)

http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=e7f64e7215284cdeb8ef1eba28733f7aeae7f6977f82809d8de1e76a2e249085-1308320776

Reszte pozostawiam wam bez komentarza...

Opublikowano

Prawie na bank byłem pewien że jeżeli już defender to wykrył to naprawde coś w tym pliku jest dobrze że wszędzie pasy pozapisywane miałem w metku w kamerze i w mozili zapamiętywanie uff a konto na em na odwal robiłem aby odpalić teraz zrobie skana czy napewno nić po nim nie zostało

Opublikowano

Hehe mi też z tego forum jedna pizda ukradła konto ;]

Takich tematów dziennie jest kilkanaście na tym forum.Dlatego radzę pomyśleć 2 razy i wszystko przejrzeć zanim się oś pobierze.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...