Skocz do zawartości

V*I*K*I*N*G

sasek16

Rekomendowane odpowiedzi

PvP:

1. Full osłon w dronach. Full Speed na statku.
  2. Full lf3. Full speed.

Bardzo proste konfiguracje Bijesz się z kimś i zaczynasz uciekac. On oczywiście musi wrzucic pościgówke Wtedy ty włączasz K1 On zaczyna bic z SAB. Wtedy ty zmienisz konfe na bezoslonawą a on ściąga osłony z niczego.

Mamy przewagę ponieważ mamy 2xFS a on zapewne 1

Oceniac. Polatalem na nich troche i dla mnie są git.

Będe testował konfigi i po kolei aktualizował

sygna.jpg

Kurczę...nie wiem jak to ująć aby odzwierciedlało to jakoś poważnie.....do dupy są te konfiguracje... Ja nawet nie używam takich do latania na x-7 wrogich firm a mowa o mapach PvP....musisz nabrać doświadczenia w tej grze później się chwalić czego się nauczyłeś.

1371988330-U644589.jpg

Mentor | Moderator DarkOrbit | Postwriter | exModerator

PvP:

1. Full osłon w dronach. Full Speed na statku.
  2. Full lf3. Full speed.

Bardzo proste konfiguracje Bijesz się z kimś i zaczynasz uciekac. On oczywiście musi wrzucic pościgówke Wtedy ty włączasz K1 On zaczyna bic z SAB. Wtedy ty zmienisz konfe na bezoslonawą a on ściąga osłony z niczego.

Mamy przewagę ponieważ mamy 2xFS a on zapewne 1

Oceniac. Polatalem na nich troche i dla mnie są git.

Będe testował konfigi i po kolei aktualizował

Powiem tak jak NoobKillerPL :)

+ za umiejętność (albo odwagę do spółki z kaskaderstwem) latania na takim czymś ;)

wystarczy malutki lag (maluteńki, tyci tyci) i na 1000% masz dedzika :)

na takich konfigach to latam tylko po x-2 jak paczki zbieram (dodatkowo wkładam sobie bastionka, bo zawsze to troszkę więcej do osłon dodaje) albo jak wylatuję na wylot w baaaaaardzo dużej grupie, i zawsze wtedy chowam się z tyłu żeby tylko zdążyć podlecieć i szarego uwalić :)

Gość Pan Maciek

heh, ja jakoś z 4irkami i 24pp fullelity ubijałem nawet vegą :D teraz przy 31pp i golu z 6irkami to już miodzio leci

Niby czemu nie, jak sie trafi na nooba, to nawet bez profilu ubijesz :)

ja pierdole,co to kurwa jest, wrecz kurwa zaczubiste konfy... IDIOTO konfigi mozna zmieniac co 5 sekund -.- zajebiscie kurwa zeby nie dostac -30 tys w osłone, a za to 150k w hp... ZajebKurwiste konfy

Jak masz premke to co 3. Akurat Viking ma :)

Gość Pan Maciek

Jeszcze żebym wiedział jaki ty nick masz to by było zajebiście :D a no i oczywiście aktualizacje do twoich nicków xD

Miesieczny abonament na aktualizacje moich nickow - 5 Euro

Metody platnosci: SMS, PaySafeCard, UKash

Gwarantuje ci ze jak znajdziesz mnie na mapie to poznasz :)

kombass ile masz pp i jaka firma?

ja moge ale to tylko na boosterze(pojedynczym0 sepro białka i wszystkie rakietki

Nie ważne ile mam PP :D A firma MMO. zgadzam się na wyżej wymienione zasady czyli RSB białka boostery itd...jeśli jesteś z EIC/VRU to robimy to solo jeszcze dziś.

1371988330-U644589.jpg

Ma 50PP :)

Ej no ale ty jesteś.... ;/ Mam 50 PP ale przydzielone w poważanie więc nie mam grubych laserów lusterek bańki itd... wszystko mam wsadzone w ładownie , więcej poważania i PD itp...czyli na kolekcjonera jestem ustawiony a NoobKillera się nie słuchaj xD

1371988330-U644589.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający forum V*I*K*I*N*G   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...