sasek16 Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 PvP: Full osłon w dronach. Full Speed na statku. Full lf3. Full speed. Bardzo proste konfiguracje Bijesz się z kimś i zaczynasz uciekac. On oczywiście musi wrzucic pościgówke Wtedy ty włączasz K1 On zaczyna bic z SAB. Wtedy ty zmienisz konfe na bezoslonawą a on ściąga osłony z niczego. Mamy przewagę ponieważ mamy 2xFS a on zapewne 1 Oceniac. Polatalem na nich troche i dla mnie są git. Będe testował konfigi i po kolei aktualizował Odnośnik do komentarza
kombass Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 Kurczę...nie wiem jak to ująć aby odzwierciedlało to jakoś poważnie.....do dupy są te konfiguracje... Ja nawet nie używam takich do latania na x-7 wrogich firm a mowa o mapach PvP....musisz nabrać doświadczenia w tej grze później się chwalić czego się nauczyłeś. Mentor | Moderator DarkOrbit | Postwriter | exModerator Odnośnik do komentarza
Gość Pan Maciek Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 Sam normalnie nie wiem co powiedziec. Dam ci +, ze umiesz na nich latac. Odnośnik do komentarza
Bennq123 Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 Co Ci w tych czasach po FS jak nie zdążysz uciec Teraz to przeciętny golec ma deda na 4 lub 5 strzałów(zależy kto bije, i czy umie walczyć) Odnośnik do komentarza
lechumiechu_001 Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 PvP: Full osłon w dronach. Full Speed na statku. Full lf3. Full speed. Bardzo proste konfiguracje Bijesz się z kimś i zaczynasz uciekac. On oczywiście musi wrzucic pościgówke Wtedy ty włączasz K1 On zaczyna bic z SAB. Wtedy ty zmienisz konfe na bezoslonawą a on ściąga osłony z niczego. Mamy przewagę ponieważ mamy 2xFS a on zapewne 1 Oceniac. Polatalem na nich troche i dla mnie są git. Będe testował konfigi i po kolei aktualizował Powiem tak jak NoobKillerPL + za umiejętność (albo odwagę do spółki z kaskaderstwem) latania na takim czymś wystarczy malutki lag (maluteńki, tyci tyci) i na 1000% masz dedzika na takich konfigach to latam tylko po x-2 jak paczki zbieram (dodatkowo wkładam sobie bastionka, bo zawsze to troszkę więcej do osłon dodaje) albo jak wylatuję na wylot w baaaaaardzo dużej grupie, i zawsze wtedy chowam się z tyłu żeby tylko zdążyć podlecieć i szarego uwalić Odnośnik do komentarza
matios9998 Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Teraz w Dark Orbit liczą się tylko pieniądze to nie są czasy że leciałeś golem 4 irysy i fullki normalnie biłeś. Przez profil pilota ta gra się zespuła. A sam latam na takich konfigach i nie narzekam. Odnośnik do komentarza
Gość Pan Maciek Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Zmieniam moje zdanie. Konfy sa ok, jesli wrzucisz z 1 oslonke, zeby moc SABem bic Ale tylko jak masz premke, zeby moc szybko zmieniac No i latanie po MHH odpada :\ Odnośnik do komentarza
EeeeeeeeVVViiiL Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 ja pierdole,co to kurwa jest, wrecz kurwa zaczubiste konfy... IDIOTO konfigi mozna zmieniac co 5 sekund zajebiscie kurwa zeby nie dostac -30 tys w osłone, a za to 150k w hp... ZajebKurwiste konfy Odnośnik do komentarza
twojastarana Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 heh, ja jakoś z 4irkami i 24pp fullelity ubijałem nawet vegą teraz przy 31pp i golu z 6irkami to już miodzio leci Odnośnik do komentarza
Gość Pan Maciek Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 heh, ja jakoś z 4irkami i 24pp fullelity ubijałem nawet vegą teraz przy 31pp i golu z 6irkami to już miodzio leci Niby czemu nie, jak sie trafi na nooba, to nawet bez profilu ubijesz ja pierdole,co to kurwa jest, wrecz kurwa zaczubiste konfy... IDIOTO konfigi mozna zmieniac co 5 sekund zajebiscie kurwa zeby nie dostac -30 tys w osłone, a za to 150k w hp... ZajebKurwiste konfy Jak masz premke to co 3. Akurat Viking ma Odnośnik do komentarza
Bennq123 Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Ja mam takie: 1 konfa:(spedowka) Statek:wszystkie lf3 i wszystkie napędy Irki:wszystkie osłony 2 konfa: Statek :lf3 i osłony(tez wszystkie) Irki :osłony Mi się dobrze na nich lata. 2 fe pod rząd na nich rozwaliłem, a sam fe nie mam. Odnośnik do komentarza
twojastarana Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 noobkiler a ty na jakim serwie grasz i jakjiej firmie? Odnośnik do komentarza
kombass Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 noobkiler a ty na jakim serwie grasz i jakjiej firmie? NoobKiller gra na PL1 VRU Mentor | Moderator DarkOrbit | Postwriter | exModerator Odnośnik do komentarza
Gość Pan Maciek Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 NoobKiller gra na PL1 VRU Kombass ma racje, a nawet jak polatacie po mapach VRU to pewnie spotkacie mojego dobrego wujka (czyt. bot'a). Odnośnik do komentarza
kombass Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 Kombass ma racje, a nawet jak polatacie po mapach VRU to pewnie spotkacie mojego dobrego wujka (czyt. bot'a). Jeszcze żebym wiedział jaki ty nick masz to by było zajebiście a no i oczywiście aktualizacje do twoich nicków Mentor | Moderator DarkOrbit | Postwriter | exModerator Odnośnik do komentarza
Futrzak2707 Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 Miom zdaniem najlepsze konfy na PVP to czołg i pościogowa a te konfy to raczej po obcych mapach do latania są lepsze Odnośnik do komentarza
kombass Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 Miom zdaniem najlepsze konfy na PVP to czołg i pościogowa a te konfy to raczej po obcych mapach do latania są lepsze Ja takich to nawet po obcych mapach nie używam Ale każdy ma swoje upodobania. Mentor | Moderator DarkOrbit | Postwriter | exModerator Odnośnik do komentarza
Gość Pan Maciek Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 Jeszcze żebym wiedział jaki ty nick masz to by było zajebiście a no i oczywiście aktualizacje do twoich nicków Miesieczny abonament na aktualizacje moich nickow - 5 Euro Metody platnosci: SMS, PaySafeCard, UKash Gwarantuje ci ze jak znajdziesz mnie na mapie to poznasz Odnośnik do komentarza
kombass Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 Miesieczny abonament na aktualizacje moich nickow - 5 Euro Metody platnosci: SMS, PaySafeCard, UKash haha ...jeszcze ty powinieneś mi dopłacać za szybki transport na baze a nie Mentor | Moderator DarkOrbit | Postwriter | exModerator Odnośnik do komentarza
twojastarana Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 kiler może zrobimy jakąś solóweczke? Odnośnik do komentarza
kombass Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 kiler może zrobimy jakąś solóweczke? A nie chciałbyś ze mną ?? Mentor | Moderator DarkOrbit | Postwriter | exModerator Odnośnik do komentarza
twojastarana Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 kombass ile masz pp i jaka firma? ja moge ale to tylko na boosterze(pojedynczym0 sepro białka i wszystkie rakietki Odnośnik do komentarza
kombass Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 kombass ile masz pp i jaka firma? ja moge ale to tylko na boosterze(pojedynczym0 sepro białka i wszystkie rakietki Nie ważne ile mam PP A firma MMO. zgadzam się na wyżej wymienione zasady czyli RSB białka boostery itd...jeśli jesteś z EIC/VRU to robimy to solo jeszcze dziś. Mentor | Moderator DarkOrbit | Postwriter | exModerator Odnośnik do komentarza
Gość Pan Maciek Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 Ma 50PP Odnośnik do komentarza
kombass Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 Ma 50PP Ej no ale ty jesteś.... ;/ Mam 50 PP ale przydzielone w poważanie więc nie mam grubych laserów lusterek bańki itd... wszystko mam wsadzone w ładownie , więcej poważania i PD itp...czyli na kolekcjonera jestem ustawiony a NoobKillera się nie słuchaj Mentor | Moderator DarkOrbit | Postwriter | exModerator Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.