MrSoft Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 Witam mam problem z Minecraft otóż resp klocków np. Położe klocka i on za jakieś 2s. wraca spowrotem po prostu się pojawia od nowa w tym samym miejscu PROSZĘ O POMOC mój server.properties wygląda tak : #Minecraft server properties #Wed Jun 15 18:34:32 CEST 2011 level-name=world allow-nether=false view-distance=10 spawn-monsters=false online-mode=false spawn-animals=true max-players=3 server-ip=5.68.233.2 pvp=false level-seed= server-port=25565 allow-flight=false white-list=false Co mam tam zmienić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer16 Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 Być może jesteś za blisko spawnu. Spróbuj odejść 20 klocków dalej, w obojętknie jakąś stronę i tam coś rozwal. //Nieregulaminowa sygnatura.Miyoshi Bo to kurwa Sygna z 2k11 nagle sie jej uczepili. Slayer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koniołols Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 a moze lagi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Terrain Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 Aaaalbooo masz lagi na serwerze. Na to nic nie poradzimy, wyłacz aplikacje działające w tle, Skype, GG, Steam.. Kiedy patrzę na niektóre osoby na tym forum zaczynam być za podpisaniem ACTA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 Napisz /op twój nick Jeśli jesteś blisko spawnu, nie możesz nic na nim robić lub lagi . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi