marcus15 Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 (edytowane) Opłaca się zamienić NIMFE +9 5% NA OMDLENIE 10% NA LUDZI KD +4 3X 3% NA SPOWOLNIENIE 6% DT 6% DIABŁY i lwia tarcza +9 ono 10% dt 10% mistyki 10% zwierzaki 10% za ZŁODZIEJA DUSZ +8 KD +4 3X ??? PROSZE O ODPOWIEDZI PILNE JA MAM POSTAĆ WOJOWNIKA BODY 2X P aura wir P PILNE PISZCIE JAK NAJSZYBCIEJ Edytowane 15 Czerwca 2011 przez marcus15 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SeXyPlAyBoY Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 NIe opłaca sIe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marock Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 zależy jakie kd, nimfa nimfą, ale to shit, że tak powiem. dla mnie jest 50/50. pod pvp przyda się nimfa i aura na P, ale większe dmg będzie ze złodziejem z wirem na P. trudno mi powiedzieć, pro tarcza do tego. zależy jak sobie radzisz tą nimfą w pvp i do expa. ja bym raczej zostawił nimfe i lwią. za złodzieja bez bonów, prawie tyle samo na ludzii i w dodatku +8 z podobnymi kd myślę, że się nie opyla. złodziej większe dmg, ale aura P doda sporo ataku do nimfy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NateeR Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 nie opłaca się, poza tym bodym lepiej bić bronią jednoręczną a twoja nimfa jest bardzo dobra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FakJe Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 Wg mnie się nie opłaca. Nimfa to shit,co prawda zlodziej 2 reczny no ale jest rzadszy i wiecej warty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CS16PLAYER Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 nie oplaca sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahmedxd Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 A ja jednak bym sie zamienil Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi