Sudaczek Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 Witam. Zapewne nie jedno z was bawiło się w darmowe SM. Ja korzystałem z Tuta : http://www.mpcforum.pl/topic/342810-tut-darmowe-sm-nie-aol/ . Pobrałem programik, zmieniłem IP ( chyba na niemieckie ), wszedłem na stronę MT2 PL, zalogowałem się, doładuj, wybrałem ofertę, wypełniłem, 25min później dostałem 2SM ( na tyle obiegała oferta ). Jakąś godzinkę później zmieniłem sobie na IP amerykańskie i wziąłem ofertę na 59SM w ciągu 2h. Wypełniłem. Podziękowali. SM jak nie było tak nie ma. Reklamy wypełniałem z 2 dni temu. Próbowałem z innymi, nic. Za pomoc +/- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NateeR Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 Widocznie źle wypełniłeś ankietę/formularz lub oferta była nieaktualna Sudaczek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vaughn Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 bo IP trzeba zmienić na Amerykańskie ... anyway niektóre reklamy tak mają , czasem przychodzą sm a czasem nie. Sudaczek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahmedxd Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 Ja czasem mialem tak ze wypelnilem reklamy doszlo z 5sm i nic a po tygodniu doszlo nastepnych 15sm wiec warto czekac bo np. mi dochodzily z wielkim opuznieniem ale doszly ;] Sudaczek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sudaczek Opublikowano 15 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 bo IP trzeba zmienić na Amerykańskie ... anyway niektóre reklamy tak mają , czasem przychodzą sm a czasem nie. Nie wiem czy doczytałeś jednak zmieniłem IP na amerykańskie.... Ja czasem mialem tak ze wypelnilem reklamy doszlo z 5sm i nic a po tygodniu doszlo nastepnych 15sm wiec warto czekac bo np. mi dochodzily z wielkim opuznieniem ale doszly ;] Może Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exíle Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Wszelkie prosbe/problemy o SM / reklamach / aolu zglaszam tylko w tym temacie : http://www.mpcforum.pl/topic/264856-spis-wszystkich-poradnikow-o-darmowych-sm-aolu-reklamach/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi