myku18 Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 (edytowane) Yo Mam pytanie : Jak dodac skina ,aby był on widoczny przez innych graczy na nie orginalnym minecrafcie:) prosze o tuty , wytlumaczenie , filmiki itp.... z góry thx oczywiscie wynagrodze + lub - jak kto woli Edytowane 15 Czerwca 2011 przez myku18 Zbieram + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
igorek01 Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 Mineshafter (udawane premium) Krok 1.Tworzysz konto na Minecraft.net i pozwiązujesz je z kontem na http://mineshafter.appspot.com/ . Krok 2.Najeżdżasz na swój login i wybierasz Settings, możesz tam zmienić swój login i skin, wybierasz skin z dysku i wgrywasz go. Krok 3.Przechodzisz do zakładki Downloads i pobierasz plik o nazwie Mineshafter Client Proxy. Następnie uruchamiasz go i logujesz się na konto założone na stronie Minecrafta (ta pierwsza). Krok 4.To tyle mama nadzieje że pomogłem. PS. Jest oczywiście haczyk twój skin widzą jedynie ludzie którzy też mają Mineshaftera. Jeśli pomogłem daj + myku18, MrDie, najemnik14 i 1 inny 4 50 Postow[X] 100 postów[] 200 Postow[] 500 Postów [] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kareja Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 Ale tylko osoby z tym programem będą widziały twój skin. Jak chcesz to moge ci sprzedać konto premium do minecrafta za 10zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
myku18 Opublikowano 15 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 no wlasnie chcialem zeby inni niemusieli nic sciagac ;/ no ale thx przynajmniej juz nie bede szukal filmików róznych bo wiem ze nie ma ;/ Zbieram + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi