szymonw_97 Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 Mam problem bo jak włanczam RUN pisze w tym czarnym okienku "system nie może odnaleźć określonej ścieżki aby kontynuować naciśnij dowolny klawisz ... " Ale jak kontynuuje dowolnym przyciskiem ENTEREM SPACJA CZY JAKIMŚ INNYM PRZYCISKIEM WYŁANCZA SIE !!! :/ ??? może ma ktoś to samo ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TortiLLa Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 Zmien ilość ram ponieważ nie utrzymuje tyle ; D Pomozcie zbić minusy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
plszakalpl Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 mogles zle pliki sciagnac moze nie masz ktoregos sprawdz albo dales za duzo ram na server wiecej niz masz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
furaj123 Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 Edytujesz plik run i jak jest nazwa np. craftbukkit to zmieniasz na identyczne jak jest plik który chcesz odpalić np. zmieniasz z craftbukkit na craftbukkit-0.0.1-SNAPSHOT.jar MUSI BYĆ TAK SAMO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Geoning Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 Wasze odpowiedzi są nie prawidłowe. Tutaj chodzi o to, że plik run nie moze znaleźć javy zmien to co jest w "xxx" na java szymonw_97 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
furaj123 Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 Przepraszam pomyliłem się jeśli nie pomorze tamto co napisałem to musisz zaktualizować jave Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi