Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Rekrut
Opublikowano (edytowane)

Witam!

Jaka waszym zdaniem jest najlepsza postać w grze? Czemu ją wybraliście? Co jest w niej najlepszego? Piszcie :)

Edytowane przez Egg
Rekrut
Opublikowano (edytowane)

Błagam twórzcie posty takie jak ten na górze <_<. Nie chodzi mi o, to czym grać, ale jaka waszym zdaniem jest najlepsza postać. Proszę czasami o uważne przeczytanie tematu... Mogłem zrobić ten temat na oficjalnym forum gry, ale jest już tam taki temat dlatego chciałbym poznać opinie userów z MPCforum.

PZDR

Edytowane przez Egg
Opublikowano

Najlepszy jest czlowiek lucznik dlaczego? po 1 ma dosc duzo hp i defa (premia za bycie czlowiekiem) mocne skile na odleglosc a na krotki dystans(na sztylet) nie jest wcale taki zly (dawaj tylko w skile na luk)

Opublikowano

Moze ja ci krotko opisze kazda z klas a wybor nalezy do ciebie.

1. Rycerz Mroku Cienia- aktualnie najlepsze AoE, bardzo dlugo moze trzymac w stunach, jezeli lubisz atakowac z zaskoczenia to ta postac jest dla ciebie.

2. Wojownik- trudny exp, najgorsze AoE ze wszystkich klas, moim zdaniem super wyglad wizualny eq, umiejetnosc taka jak niszczyciel zbroji (przeciwnik moze miec eq +20 a bedziesz walil mu tak jakby mial +0). Mozesz sobie wybra 3 drogi 1h,2h,hybryda. Trzecia jest według mnie najlepsza.

3. Kapłan- leczaca postac, brak 'twardego' stuna, duzo buffow bardzo potrebnych, niezastapiony na wojnach, najchetniej brany do pt szczegolnie jak ma banki grupowe.

4. Mag- stuner, mala ilosc defa i hp ale zabic moze w ciagu sekundy.

5. Zaklinacz- bardzo wymagajaca postac, bardzo duzo defa fizycznego, malo ataku, posiada stworka, przydatny skill dzielacy obrazenia na stworka i postac.

6. Lucznik- najbardziej wykoksana postac, najlatwiejsza do oagrniecia w stopniu normalnym, szybki atak, zdejecie buffa itd.

Mam nadzieje, ze ci sie przyda. Musisz sam wybrac bo my za ciebie myslec nie mozemy :)

"Ważne jest, by nigdy nie przestać pytać. Ciekawość nie istnieje bez przyczyny. Kontemplując tajemnice wieczności, życia i cudownej struktury rzeczywistości, nie można uniknąć lęku. Wystarczy więc, jeśli spróbujemy zrozumieć choć trochę tej tajemnicy każdego dnia. Nigdy nie trać świętej ciekawości."

A. Einstein

Opublikowano

Ja lubie kaołana ;)

Aoe od 16lv,bufy ;)

Najlepiej jest grac gnomkiem;D

Kałan Wróżek? Chyba głupi jesteś dla kapłana najlepszy jest człowiek a dla maga czy czarodzieja jak tam wolicie najlepszy jest wróżek

Ps jak nie wiesz to się nie wypowiadaj

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Kałan Wróżek? Chyba głupi jesteś dla kapłana najlepszy jest człowiek a dla maga czy czarodzieja jak tam wolicie najlepszy jest wróżek

Ps jak nie wiesz to się nie wypowiadaj

Tak samo jak feline przeznaczony jest dla woja a jednak wiele wrozek chodzi i gra wojem na H lvl .

Takze to jest dobrowolne .

Co do tematu osobiscie do expa jak i zarowno pvp mozna polecic luka , wrozke . Kaplan nadaje sie bardziej do buffania na wojnach ale w pvp tez daje sobie rade.

Najtrudniejsza postac w expie "rmc" lecz tez jedna z lepszych w pvp , Wojem rowniez trudno się w expi z powodu braku "szerokiego" aoe .

Ogolem , reasumujac to zalezy od Twoich ambicji , czy chcesz isc na latwizne czy sie postarac.

chadasygn.png

"Boże chroń mnie przed przyjaciółmi z wrogami sam sobie poradzę . "

Opublikowano (edytowane)

Dziś zacząłem grac w 4 story wybrałem człowieka Rycerz cienia gram na s1 pod nickiem 0Sebastian0 mam juz 7 lvl mam nadzieje ze 40 lvl wbije ;)

Rycerz cienia ma zaletę dobrego skila dobrze mi się nim gra ;) próbowałem wojownikiem i łucznikiem lecz te 2 postacie były do kitu nie spodobały mi się woj dużo walił ale miał mało defa łucznik za to dużo defa ale mało ataku a Rycerz cienia spodobał mi się dużo dmg i nawet hp dużo ma dodatkowo w poradniku na Jak Wybrać Postać wyszedł on

.

Edytowane przez SebastianxD

1390404700-U112610.png

Sygnaturę wykonał SylverWolf któremu dziękuje za nią :>

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...