Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Owned!

kamils007

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam all.Moge nawet dostac bana.Ale Owned! jak napisze temat ja albo ktos inny da swoj post i zamyka bo uwaza ze dobrze odpowiedzial....Pablo napisal temat dal w nim pliki serwerowe do mtina a Owned! zedytowal mu post i usunol link.Wedlug mnie to on dla siebie wziol pliki serverowe a wam niecheudostepnic to usunol link!!! Jak ja pisalem ze mam pliki serverowe to mnie wysmiewal albo pisal ze server padnie bo mi zazdroscil a teraz ma pliki a wam usunol linka na te pore raczej byscie mieli pliki serwerowe ale przez Owneda! niemacie....

PS.Podziekujcie mu ze wam usunol link do plikow serwerowych.

ZAAAAAAAL!!!!!!!!

Opublikowano

Na pewno ci nie zazdroszczę, że jesteś dzieckiem :). Nie pobrałem bo nie potrzebuję, a link wywaliłem bo nie było skana. Proste? może nie dla ciebie, ale..

Opublikowano

Nie było kurwa skana..jak koleś da to kurwa zostawie..na serio jesteś taki niekumaty?..

Opublikowano

a owned mineły 24h czy odrazu usunełeś bo ja czytałem ze na skan jest 24h :)

Mam na Sell Konto Wojownika 70lvl Mental z Koniem Bojowym Żywym :) Postać bez eq all skile na 17 weszły czyli juz 4skile na m(tąpniencie,silne,walniencie i Duchowe 1 Ku do m3 :) reszta m1 PISAĆ PW na forum(Newlongju2)
Opublikowano

2. Każdy plik wysyłany na forum, MUSI być wcześniej przeskanowany skanerem online na stronie http://virusscan.jotti.org/. Wyniki skanu należy zamieścić w treści posta w postaci screenshota z załączonym plikiem.

w sumie to nić nie pisze o 24h

Opublikowano

Tak. Jest zasada z 24h, ale polega na tym, że trzeba usunąć link i czekać na scana. Jeśli przez 24h się nie pojawi - delete tematu i warn.

Opublikowano

Ale w niektórych topicach się od razu nie usuwa i inni userzy dadzą skana :P

Bo mod tego nie widział, a w tym czasie ktoś właśnie dał skana.

­39566146920630933015.png

• 1 rok później...
Opublikowano

górnicyyy

Sprzedam głośnik od lampki, zasilacz do taboreta(500Vat), bilety na mundial 2006!

Sprzedam głośnik od lampki, zasilacz do taboreta(500Vat), bilety na mundial 2006!

Stanowczo za duża sygnatura. / Makin

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...