Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tibia Auto+windows Vista

Razzac

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie! zapewne mnie wyśmiejecie,bo rozwiązanie problemu zapewne jest banalne a mimo to potrzebuje pomocy..a otóż:

Często mam kicki,a więc nie moge expić na darmowym bocie typu Nbot..chciał bym pograć na bocie z auto loginem,lecz niestety do Ng nie ma cracka a w tibi auto występuje dziwny problem..

Wszystko zainstalowałem poprawnie,pythona,tibie,TA..louje się na postać,wybieram ją z listy,generuje kod i wpisuje w okienko - a okienko znika i koniec.

Mam windows vista home premium..jeśli to ma jakieś znaczenie.Uruchomione w zgodności z XPkiem i jako admin..ktoś ma jakiś pomysł? A może w blackd jest auto login? wtedy bym sobie blackd kupił.

\m/ \m/

GG: 9261310

Opublikowano

już sobie poradziłem..ale teraz mam inny problem..jak mam kicka,to auto login zaczyna działać kiedy rusze myszką O_O w nocy kick,rano jak ruszam myszką to sie loguje..ftw =/

\m/ \m/

GG: 9261310

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...