Skocz do zawartości

[Pytanie] Kim grać

romder
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

po 1: kim sie bardziej opłaca grać ninja 35lvl zasadzka m4 wirujący m2 czy body 33lvl aura m1 reszta w berka?

po2: jeśli bardziej ninja to z woja zrobic dropka do m2 czy może lepiej jeździć 2 postaciami po świątyni i kuć rudy? bo ostatnio podrożały, a w m2 truuuudno jest wydropic coś wartościowego (np. aura, wir miecza, kd speeda+3/4)

Witam chciał bym poruszyć intrygujący mnie temat a mianowicie czy jest możliwe aby murzyni chakowali moje konta do4story przez domofon ????

A wydarzylo sie to tak

Zalogowałem sie na postac na4story napisal do mnie ktos przedstawiał sie jako murzyn1993 powiedział ze zakręci korbą

Napisałem okej. Nagle zadzwonił domofon odbieram a tam murzyński śmiech.... wracam szybko do komputera rzucając

słuchawką w kierunku okna patrze a ku mojemu zdziwieniu moje konto zostalo ukradzione wiec ostrzegam was nie odbierajcie domofonów

Ps. jak oni to robią czy ja tez tak mogę muszę kopić korbę czy wystarczy domofon czekam z niecierpliwością na odpowiedź

dropić to ja chce tylko dla kasy

Witam chciał bym poruszyć intrygujący mnie temat a mianowicie czy jest możliwe aby murzyni chakowali moje konta do4story przez domofon ????

A wydarzylo sie to tak

Zalogowałem sie na postac na4story napisal do mnie ktos przedstawiał sie jako murzyn1993 powiedział ze zakręci korbą

Napisałem okej. Nagle zadzwonił domofon odbieram a tam murzyński śmiech.... wracam szybko do komputera rzucając

słuchawką w kierunku okna patrze a ku mojemu zdziwieniu moje konto zostalo ukradzione wiec ostrzegam was nie odbierajcie domofonów

Ps. jak oni to robią czy ja tez tak mogę muszę kopić korbę czy wystarczy domofon czekam z niecierpliwością na odpowiedź

a opłaca sie chodzic do imha? często dropią tam fms/rib czy co tam jescze? i 13lvl może być?

A wydarzylo sie to tak

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający forum [Pytanie] Kim grać   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...