romder Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 po 1: kim sie bardziej opłaca grać ninja 35lvl zasadzka m4 wirujący m2 czy body 33lvl aura m1 reszta w berka? po2: jeśli bardziej ninja to z woja zrobic dropka do m2 czy może lepiej jeździć 2 postaciami po świątyni i kuć rudy? bo ostatnio podrożały, a w m2 truuuudno jest wydropic coś wartościowego (np. aura, wir miecza, kd speeda+3/4) Witam chciał bym poruszyć intrygujący mnie temat a mianowicie czy jest możliwe aby murzyni chakowali moje konta do4story przez domofon ???? A wydarzylo sie to tak Zalogowałem sie na postac na4story napisal do mnie ktos przedstawiał sie jako murzyn1993 powiedział ze zakręci korbą Napisałem okej. Nagle zadzwonił domofon odbieram a tam murzyński śmiech.... wracam szybko do komputera rzucając słuchawką w kierunku okna patrze a ku mojemu zdziwieniu moje konto zostalo ukradzione wiec ostrzegam was nie odbierajcie domofonów Ps. jak oni to robią czy ja tez tak mogę muszę kopić korbę czy wystarczy domofon czekam z niecierpliwością na odpowiedź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marock Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 1. ninja dagger 2. zależy co chcesz dropić, jednym z dobrych sposobów jest droper 10 - 20 lvl w imha lub właśnie rudy. ewentualnie na woju FB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romder Opublikowano 15 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 dropić to ja chce tylko dla kasy Witam chciał bym poruszyć intrygujący mnie temat a mianowicie czy jest możliwe aby murzyni chakowali moje konta do4story przez domofon ???? A wydarzylo sie to tak Zalogowałem sie na postac na4story napisal do mnie ktos przedstawiał sie jako murzyn1993 powiedział ze zakręci korbą Napisałem okej. Nagle zadzwonił domofon odbieram a tam murzyński śmiech.... wracam szybko do komputera rzucając słuchawką w kierunku okna patrze a ku mojemu zdziwieniu moje konto zostalo ukradzione wiec ostrzegam was nie odbierajcie domofonów Ps. jak oni to robią czy ja tez tak mogę muszę kopić korbę czy wystarczy domofon czekam z niecierpliwością na odpowiedź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marock Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 a jest jakieś inne wyjście dropienia poza zatrzymywaniem dla siebie tego, co potrzebne? łowisz ryby > sprzedajesz je, kujesz rudy > sprzedajesz je, dropisz fmsy, riby w imha > sprzedajesz je. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uncle Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 Najlepiej zrób sobie dropka 7-12lvl i idź na imha. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romder Opublikowano 15 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 a opłaca sie chodzic do imha? często dropią tam fms/rib czy co tam jescze? i 13lvl może być? Witam chciał bym poruszyć intrygujący mnie temat a mianowicie czy jest możliwe aby murzyni chakowali moje konta do4story przez domofon ???? A wydarzylo sie to tak Zalogowałem sie na postac na4story napisal do mnie ktos przedstawiał sie jako murzyn1993 powiedział ze zakręci korbą Napisałem okej. Nagle zadzwonił domofon odbieram a tam murzyński śmiech.... wracam szybko do komputera rzucając słuchawką w kierunku okna patrze a ku mojemu zdziwieniu moje konto zostalo ukradzione wiec ostrzegam was nie odbierajcie domofonów Ps. jak oni to robią czy ja tez tak mogę muszę kopić korbę czy wystarczy domofon czekam z niecierpliwością na odpowiedź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barnej Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 1 . graj ninją ;p woj za drogi 2. zostaw sobie na fb . zrób dropka 12 lv i idź do imha ;p liczę na + ;p Combat 18. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiekex Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 Postaw fb nawet na obydwu postaciach tylko siedz na kompie, i lookaj co 5 minut Ja tak robię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Netrodal Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 1.Body + bojowiec. 2.Na imha +10lvl i dropic bronie na 30lvl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CS16PLAYER Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 body/mental. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exíle Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Zostaw woja, ninją możesz FB wystawić lub nią,bądź wojem chodzić na rudy. Woj power. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi