DrJoint69 Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 Klik biureczko vid: http://www.youtube.com/watch?v=EFHNcUHVTHA Czy może inne jakieś biurko ? Mieszkam w Anglii więc nie podawajcie sklepów w PL Moje biurko już jest trochę stare :huh: Odnośnik do komentarza
Omek Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 Ogólnie biurko fajne Zachęca jak mnie wyglądem i wielkością . najbardziej potrzebne rzeczy się zmieszczą Bierz je i już Odnośnik do komentarza
Faszir Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 Mnie tam się podoba :P I jest duże Odnośnik do komentarza
DrJoint69 Opublikowano 15 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 Takie małe nie jest a ja tylko wieże i monitorek mam na biurku. A na to co podałem jeszcze klawiaturka i myszka dojdzie więc styka Odnośnik do komentarza
Treviss Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 Mam coś podobnego. Nie narzekałbym na nie - jest dosyć spore, rzeczy podstawowe się zmieszczą. Wada ? - W moim wypadku jest to nieco bardziej, że tak ujmę 'szklane' , co za tym idzie trzeba je dosyć często czyścić. Poza tym 1 na nic nie mogę narzekać - Sprawdza się bardzo dobrze, wygląd również elegancki Bierz i je zamawiaj ! Odnośnik do komentarza
DrJoint69 Opublikowano 15 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 @up a jaki kolorek masz ? Bo ja mogę czarne lub białe wziąć... Odnośnik do komentarza
Gość Lenart Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 dość spoko, ale i tak wolę stare, dobre... drewno ... Odnośnik do komentarza
DrJoint69 Opublikowano 15 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 @up też bym wolał drewniane ale bez szafek pod spodem ani wysuwanej pułki na klawiaturę... :mellow: Ale coś nie mogę nic znaleźć. :angry: Odnośnik do komentarza
Gość Lenart Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 no ja mam tak: osobna decha z boku na drukarkę wysuwana klawka, podwyższenie na monitor decha na PC, żeby nie stał na ziemi i półeczka na jakieś pisemka, etui, subwoofer nad nogami jakieś 20-35cm dałem tylko 300pln Odnośnik do komentarza
Treviss Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 Kolor mam właśnie biały... Tak więc polecam Ci czarny. Fakt - drewno - klasyka Kiedyś szukałem też dobrego, drewnianego biurka, trafiłem na 'szklane' , spodobało mi się i wybrałem je mimo wszystko Odnośnik do komentarza
dawobr Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 Bierz bardzo ładne :] Nie ma to jak Argos katalog grubszy niż książka telefoniczna Odnośnik do komentarza
plszakalpl Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 ja bym bral Odnośnik do komentarza
CS16PLAYER Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 Dobre jest bierz. Odnośnik do komentarza
DrJoint69 Opublikowano 15 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 Bierz bardzo ładne :] Nie ma to jak Argos katalog grubszy niż książka telefoniczna Dokładnie Odnośnik do komentarza
IcemaN Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 Hmm, dla mnie drewno byłoby lepsze ;] Bo jak trzeba to i pierdolnąć można nieraz z emocji itd, a te by nie wytrzymało Odnośnik do komentarza
DrJoint69 Opublikowano 16 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 @up NP jak w CS jakiś farciarz co 0 skilla ci headzika walnie Odnośnik do komentarza
lukalski Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 No ładne, jak masz kolor do wyboru to weź te czarne. Odnośnik do komentarza
razor Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Biurko bardzo ładnie się prezentuje, aż sam się chyba skuszę na coś podobnego bo rozglądam się właśnie za czymś mniejszym. Odnośnik do komentarza
paryfek Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 CHYBA TO TWOJA SPRAWA I KWESTIA GUSTU JAKI MEBEL SOBIE KUPISZ LOL JAKBY KAŻDY NAPISAŁ, ŻE CHUJOWE TO BYŚ NIE KUPIŁ? JA CI POLECAM http://www.spok.pl/galerie/b/barbie-biurko_3858_k.jpg Odnośnik do komentarza
Bastian103 Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 CHYBA TO TWOJA SPRAWA I KWESTIA GUSTU JAKI MEBEL SOBIE KUPISZ LOL JAKBY KAŻDY NAPISAŁ, ŻE CHUJOWE TO BYŚ NIE KUPIŁ? JA CI POLECAM http://www.spok.pl/galerie/b/barbie-biurko_3858_k.jpg Autor tematu właśnie pisał czy podoba się innym to biurko czy nie, oraz czy ma jakieś wady. Jeżeli nie chcesz autorowi pomóc to wyjdź z tego tematu. A wracając do biurka to całkiem ładne. Wszystkie potrzebne rzeczy się zmieszczą. A na twoim miejscu wybrałbym kolor czarny Odnośnik do komentarza
Majkietyn Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 fajne to biurko. Innego ci nie podam bo to mi sie podoba. mgr inż. (mogę gówno robić i nieźle żyć) zanim zadasz jakies pytanie kliknij http://bit.ly/zswIat Odnośnik do komentarza
paryfek Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Autor tematu właśnie pisał czy podoba się innym to biurko czy nie, oraz czy ma jakieś wady. Jeżeli nie chcesz autorowi pomóc to wyjdź z tego tematu. A wracając do biurka to całkiem ładne. Wszystkie potrzebne rzeczy się zmieszczą. A na twoim miejscu wybrałbym kolor czarny NO, TAKIE POSTY JAK "FAJNE BIURKO, KUPUJ", "WEŹ CZARNE" SĄ W CHUJ POMOCNE SKĄD TY MOŻESZ WIEDZIEĆ CO ON NA BIURKU TRZYMA? I W CZYM TY POMOGŁEŚ TWOIM NĘDZNYM POSTEM? IDŹ SIĘ POSKARŻ BRACISZKOWI Odnośnik do komentarza
Acent Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 takie biurko to moje marzenie .... Odnośnik do komentarza
DrJoint69 Opublikowano 16 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 NO, TAKIE POSTY JAK "FAJNE BIURKO, KUPUJ", "WEŹ CZARNE" SĄ W CHUJ POMOCNE SKĄD TY MOŻESZ WIEDZIEĆ CO ON NA BIURKU TRZYMA? I W CZYM TY POMOGŁEŚ TWOIM NĘDZNYM POSTEM? IDŹ SIĘ POSKARŻ BRACISZKOWI Czytaj tematy uważnie to zobaczysz co pisze. :P Odnośnik do komentarza
DrJoint69 Opublikowano 17 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 @refresh Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.