DrPingwin Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 Siema gram na piratce minecrafta gdy gram kolo wersji wyskakuje mi cos takiego Unlincensed copy itd czy jak np wyjdzie juz minecraft 1.7 nie beda mogl juz robic updatow bo gram na piratce czy nadal bede mogl je robic z gory thx za odp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Machniuk Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 O ty k***a!! Po co się przyznajesz? Zakup grę. Oferuję moje usługi webdeveloperskie (HTML, CSS, JavaScript (jQuery, AJAX!), PHP, MySQL, PERL). Więcej pod PM. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marselo Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 Wydaje mi się, że nadal. Nie wyskoczyło Ci to po zainstalowaniu jakiegoś Moda ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miqziomq Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 Będziesz mógł grać nadal.To że ci wyskakuję że masz Unlicensed copy oznacza że nie zakupiłeś gry.Możliwe że w 1.7 Notch zablokuje kompletnie piraty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xalatan25 Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 Nie bój się notch nie zablokuję po raz pisał że on nie jest przeciwko piractwu ale mu to wisi Kocham mpcforum.pl!!! Zbieram - Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eFFecTuS Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 @Up Notch na 100% zablokuje piractwo w oficjalnej wersji gry, ponieważ traci na tym kasę :P (ale i tak skidrow zapewne skrackuje ) @Top Ten napis nic nie robi, ale zachęcam do zakupu MC (44,90 zł na kontagier.pl) by Cristiano. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wnS Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 Będzie można uploadówać grę. Napis ten będzie do końca. Temat wyjaśniony zamykam. Jak masz pytania pisz PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi