Mordeeek Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 Hejka. Mam swój server, ale czasami laguje. Nie wiem czy to wina mojego sprzętu czy kolegów Mam 4GB RAMU Neta 4MB po 21-22 mam 10MB Windows 7 64 bit Nie wiem jak procesor sprawdzić, a zapomniałem jaki mam Nie wiem czy też zależy od procka :P Pisać co jeszcze podać PS: Często gramy na Skype, a wszystkie programy typu GG, Steam wyłączam Zbieram +siki Spis pluginów na serwer Spis plików serwerowych Zagrajmy w AdventureCraft Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kradzieej Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 procesor ważny <_< wykurwiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CanT Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Raczej całych 4 GB RAM nie będziesz mógł ustawić ale przypuszczam że 10-15 osób wejdzie :rolleyes: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gargol12 Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 na server pojdzie gdzie okolo 2-2.5 g ramu procek przypuszczam ze 2-rdzeniowy wiec z 7-10 osob bez lagow ale musisz miec procek minimum dwu-rdze. z taktem powyzej 3.0 i bedzie bez lagow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frodo™ Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 ramy masz dobre myślę że od 1-20 osób udźwignie, od procesora też to zależy ile osób udźwignie ale myślę że masz 2 rdzeniowy więc jest dobrze możesz robić serwer;D Zbieram siki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarkSky. Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 coś około 15 osób bez lagów według mnie ale musisz wszystkie zbędne rzeczy wyłączyć pomagam w minecraft Pomagam dla przyjemności nie dla + Dlatego Lepiej kliknij TU i pomóż głodnym Bruno Mars nauczył mnie robić coś dla osoby którą kocham Travis nauczył mnie być hojnym Michael Jackson uczył mnie, aby zawsze kochać ludzi wokół mnie The Script nauczył mnie, jak iść dalej. Eminem nauczył mnie, że życie jest ciężkie ale trzeba brnąć dalej Muzyka nuczy mnie jak żyć! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mordeeek Opublikowano 16 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Zawsze wyłączam all, tylko na skype czasami gadam, ale jak jest 5 osób to nie laguje. Procesor to AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 5000+ 2,6 GHz Zbieram +siki Spis pluginów na serwer Spis plików serwerowych Zagrajmy w AdventureCraft Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
plszakalpl Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 10-15 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi