ulkos Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 mam taki problem otóż robie nowego klijeta z hackami i zrobilem tak jak w tym temac z plikiem index http://www.mpcforum.pl/topic/304359-dl-niewykrywalny-plik-index/ zeby miec withacka wszystko chyba dobrze zrobilem i wchodze przez obejscie i wyskakuje nieprawidlowa wersja pliku root co mam robic? Odnośnik do komentarza
Misiekantos253 Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 Zaktualizowac kamermoda (zainstalowac najnowszego) Regulamin sygnatur Odnośnik do komentarza
UppsiK Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 Mususz zaktualiziwac metina, zalogowac sie, wylogowac i od nowa wgrac. Pamietaj, ze nazwa pliku musi byc taka sama jak w index Odnośnik do komentarza
ulkos Opublikowano 15 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 (edytowane) zrobilem tak jak karzesz i nic nadal to samo kamermoda niechce bo nie umiem zablokowac tak hs zeby nie wysylal logow bo i tak to robi i dostaje bany na miesiac co mam radzic pomozcie Edytowane 15 Czerwca 2011 przez ulkos Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi