Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne]Podwójna Full Elita

pltomek3

Czy chcesz być taki PRO?  

35 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy chcesz by? taki PRO?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

to powiedz czemu zacząłeś się ze mną kłócić?

jakie kłócić?

po prostu opisałem sytuację i tyle

gdzie tutaj kłótnia?

Ty zażartowałeś sobie wstawiając screen-a, a ja Ci odpowiedziałem przedstawiając sytuację jaka miała miejsce wczoraj na 3-4,

gdybyś uważnie przeczytał cały mój post na temat opisanego przez Ciebie posiadania 12 irysów (napisałem 3 fe golce tylko po to żebyś miał porównanie - 3x8=24 irysy :) ) nie byłoby całej tej irytującej dyskusji, prawda?

i to byłoby na tyle

btw. nie obraziłem się na Ciebie, za stary już jestem na takie tam, i pewnie mam duuuużo więcej lat niż Ty, i uwierz mi, naprawdę szkoda życia na obrażanie się z byle powodu

Opublikowano

@Up

Report za flamewar xD

Ogarnijcie sie troche, a nie spamujecie i wyzywacie sie!

@Down

Ja tu widze rozpoczynajacego sie flamewara :)

spoko spoko

alles in ordnung :)

wsie w paridkie (nie mam cyrylicy a nie chce mi się w googlach grzebać) :)

everything is o.k. :)

już (chyba?) wyjaśnione ;)

Opublikowano

Buahaha zal mi cię bo jesteś takim kozakiem ty masz czelność pisać ze ja latam na byle jakim PÓŁKOWNIKU?

TY kutasie myslisz ze grac nie umiem? to cię zdrowo pojebało i to bardzo To było konto moje ja je robiłem sam waliłem kase A nie jak ty A jesli się pytasz co ja robię na tym forum to ci już piszę:

-czekam by ktos dał info Na temat Nowego Serwera jaki powstanie w Lipcu

-Oraz obserwuje Takie cioty jak ty by Nie szpanowali znajomością Adminów ;)A ty cieki hejterze Zamknij mordę

Aha i nie obrazam tu nikogo bo chodzi mi o tego wyjebanego dzieciaka Który jest Po drugiej stronie tego jebanego monitora Aha jeszcze jedno ciekaw jestem czy bys tak przykozaczył W realu? Co bite dziecko Patologi.

Chodzi mi tu aby o tego kombassa tą liźniętą Pałe

Sorki jesli Ktos przyją to do siebie bo aby ten menel mnie wkurzył ... I więcej No COMMENT

Opublikowano

Tak tak tak ...gdyby babcia miała wąsy byłby dziadek... Jeśli chcesz się chłopcze wyzywać ze mną to naucz się zasad ortografii bo nimi to ty tu nie brylujesz. Nie pozwolę sobie na to aby jakieś dziecko uważające się za Legendę na PL1 obrażało mnie w taki sposób.... Wybacz kolego ale leci raport.

1371988330-U644589.jpg

Mentor | Moderator DarkOrbit | Postwriter | exModerator

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...