Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne]Podwójna Full Elita

pltomek3

Czy chcesz być taki PRO?  

35 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy chcesz by? taki PRO?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po pierwsze - nie ogarnąłem. Chodzi tylko o to, że się drony nałożyły?

Po drugie - podawać nick na forum z botami i innymi rzeczami - ja bym tego nie robił :) (może i bana nie będzie, ale możesz być np. tępiony przez innych graczy którzy tu wejdą :D)

Opublikowano

może niektórzy ale rozchmurz się i tak forum nie ma moderatora i temat jest zgodnie z regulaminem itp.itd.etc.

Opublikowano

jak w temacie jestem hardcor z 12 irysami kto mi da rade? ;p

Zapraszam na walkę 1 vs 1....zobaczymy co dadzą Ci te 12 irysów ( fajny kawał :D ) przeciwko mnie.

1371988330-U644589.jpg

Mentor | Moderator DarkOrbit | Postwriter | exModerator

Opublikowano

aj nie znasz się na żartach

ps. słaby jestem na pvp ^^ nie mam białki ani rsb ani grubych ani boostów ani...

Opublikowano

aj nie znasz się na żartach

ps. słaby jestem na pvp ^^ nie mam białki ani rsb ani grubych ani boostów ani...

Oj no ja też nie mam 50PP i ammo dobrego :D

1371988330-U644589.jpg

Gość Pan Maciek
Opublikowano

Oj no ja też nie mam 50PP i ammo dobrego :D

Ja mam 28pp i bez RSB :D

Nie mam grubych, wiec mozesz isc ze mna xD

Opublikowano

Kurwa to IDIOTA Przecierz nikt nie jest takim idiotą dzięki leci raporcik do myszki zeby ci to konto sprawdziła Nara blok Pozdrawiam FoxOTRox:)

Opublikowano

brak słów na takiego pojeba

ps.wypierdalaj z forum bo cie zajebie w grze.

ps2.nie wstawiłem swojego statku tylko jeden z forum oficjalnego w offtopie poszukaj a znajdziesz ^^

Opublikowano

Kurwa to IDIOTA Przecierz nikt nie jest takim idiotą dzięki leci raporcik do myszki zeby ci to konto sprawdziła Nara blok Pozdrawiam FoxOTRox:)

Chodzi Ci o CM_Myszka xD hahaha i kto tu jest idiotą xD Czat Moderator będzie sprawdzać jego konto hahahah raportuj sobie xD haha

1371988330-U644589.jpg

Opublikowano

kombass mycha jesli ci o to chodzi jest to SMOD_Diamond wiec wiesz;pp czyba ci cos się pomyliło

SMOD_DIAMOND była kiedyś CM ale dla twojej wiedzy zostala SMOD :P i więc wiesz nie dyskutuj dzieciak !!:D

Taki z ciebie znawca jak z mojej babci SUPERMAN :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

AHA jeszcze dla Kogoś nie wtajemniczonego ***MYCHA*** (ANNA) = SMOD_DIAMOND

Opublikowano

I co kozaku taki byłeś :D "cfaniak" :D a teraz ci ŁYSOO!! Oo ale nie nie jestem taki jak ty ze odrazu od idiotów Ja cię uważam za Spoko gościa tylko ze Wiesz jak jest Jeśli się czegoś nie wie To się nie Odzywa

Pozdro FoxOTRox B) B) B) B) B) B) Wielka Legenda Darkorbit :D Nie no jestem skromniutki :)

Gość Pan Maciek
Opublikowano

Ja mam 12 irkow na skryptach.

I co kozaku taki byłeś :D "cfaniak" :D a teraz ci ŁYSOO!! Oo ale nie nie jestem taki jak ty ze odrazu od idiotów Ja cię uważam za Spoko gościa tylko ze Wiesz jak jest Jeśli się czegoś nie wie To się nie Odzywa

Pozdro FoxOTRox B) B) B) B) B) B) Wielka Legenda Darkorbit :D Nie no jestem skromniutki :)

Wielka legenda? To ze dlugo grasz nie czyni cie legenda.

Report za dubleposta, legendo ;)

Opublikowano

Wielka legenda ?! hahah człowieku jakie ty masz wysokie mniemanie o sobie xD...ty to się nadajesz kota w bambus jebać a nie do legend porównywać...myślisz ze jesteś cwany bo kupiłeś pewien czas temu konto w top 10 i jesteś kozak ?! a teraz latasz na byle jakim pułkowniku I TO NIE NA SWOIM NICKU tylko na ado_bandito...Oby was Q^F BCA i HT rozniosło bo tylko nieliczni z tego twojego klanu ASM umieją walczyć.... Tak się teraz zastanawiam co taka "legenda" jak ty robi na forum o botach...i co Ciebie też można zgłosić na podstawie postów.... Pozdrawiam.

A i jeszcze jedno....CM/SMOD kont nie skanują szpanerze...więc pisz sobie pisz tylko "debila" z siebie zrobisz a i przy okazji frajera bo wykablujesz kogoś ze społeczeństwa MPC

1371988330-U644589.jpg

Opublikowano

jak w temacie jestem hardcor z 12 irysami kto mi da rade? ;p

no to Ci powiem:

na PL1 w klanie !DM (VRU) lata jeden (przynajmniej jeden) zawodnik, na którego nic nie poradzisz :(

wczoraj była taka akcja, że we trzech na golcach full elitkach (czyli razem to jest 24 irysy) pękliśmy chociaż mieliśmy boostery rozdzielające na SH, HP i DMG, X-4 na sepromie, RSB, SAB, itd. itd.

jak zaczęliśmy w niego lać to nie miał nawet połowy HP a my wszyscy byliśmy ma FULL (nawet +FULL HP) i włączone FULL CZOŁGI (lasery na statku i w dronach i full osłony na statku)

no i co z tego, pięknie nas popękał, a po dedzikach nie mogliśmy się zalogować do gry przez dobre 5 minut

więc jak już coś piszesz to nie pisz po to żeby sobie rangę podnosić, bo nikomu tym nie zaimponujesz a na dodatek jeszcze baniaka przy okazji zaliczysz

Opublikowano

nie zalicze banika to po pierwsze, a po drugie przeczytaj temat i się dowiesz że to był żart noobku?

ps.kogo obchodzi ranga na forum??? to nic nie świadczy o osobie więc się zamknij i wypierdalaj

Opublikowano

nie zalicze banika to po pierwsze, a po drugie przeczytaj temat i się dowiesz że to był żart noobku?

ps.kogo obchodzi ranga na forum??? to nic nie świadczy o osobie więc się zamknij i wypierdalaj

no cóż, widzę że bardzo się irytujesz,

pewnie jesteś zakompleksionym smarkaczem, który dowartościowuje się bluzganiem na innych (ale fajny ten internet, bo nikt Ci nic nie zrobi, prawda?)

dla Twojej informacji (to a propos noobka) ponad 900 dni latania na PL1, 19LVL (byłoby pewnie wyżej ale mi się nie chciało przez pół roku logować), 36PP, ubitych statków niewiele (tylko jakieś 2tys.) bo w większości tylko dobijam szaraczków a nie pazurkuję jak większość :)

i jeszcze jedno, ogarnij się trochę, jeśli zaczynasz żartować to pozwól i innym na żarty

Opublikowano

nie moja wina że jesteś irytujący zacząłeś się chwalić jak kombass swoją FE ale on chociaż zna granice ^^ jeden bluzg to za mało aby obrazić ale wystarczająco aby zwrócić uwagę takiemu noobowi jak ty.

nie będę się kłócić bo z debilem nie wygram.^^

Opublikowano

nie moja wina że jesteś irytujący zacząłeś się chwalić jak kombass swoją FE ale on chociaż zna granice ^^ jeden bluzg to za mało aby obrazić ale wystarczająco aby zwrócić uwagę takiemu noobowi jak ty.

nie będę się kłócić bo z debilem nie wygram.^^

nie chwalę się, po prostu informuję,

ale jak widać do niektórych to nie dociera,

a co do debila to polecam zapoznać się z definicją słowa i używania go we właściwym kontekście

zresztą, po co cała ta dyskusja?

jest to wszystko tego warte?

człowieku DarkOrbit to TYLKO GRA to nie jest real world

Gość Pan Maciek
Opublikowano

@Up

Report za flamewar xD

Ogarnijcie sie troche, a nie spamujecie i wyzywacie sie!

@Down

Ja tu widze rozpoczynajacego sie flamewara :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...