SuBBoMt2 Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 (edytowane) Na samym początku chciał bym powiedzieć że nie jestem pewny czy ta reklama jest w 100% właściwa zrobiłem ją sam [trochę z reklamy metina2 jest) Jak jest nie prawidłowa to proszę moda o usunięcie zamknięcie albo co Tak wygłąda reklama [tu logo albo napis nazwy serwera:D] Procesor Pamięć Ram Łącze internetowe Adres Ip Serwera Strona internetowa Typ Serwera 1. 2. 3. Miła atmosfera na serwerze , Ogarnięci admini , Naprawdę polecam serwer WL Potwory Zwierzęta PvP Mody Reklama By SuBBo Możecie dodać jeszcze jakieś Fotki z serwera albo filmik A teraz KOD Kod do reklamy Wole + :P Edytowane 15 Czerwca 2011 przez SuBBoMt2 ZarakiKenpachi i xMT2x 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 Jest już wzór na reklamę, i nie będzie on zmieniany. Było wiele takich tematów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuBBoMt2 Opublikowano 15 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 Kto chce może wybrać ten czemu musi być tylko 1 ? np w metinie jest 4 chyba albo więcej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZarakiKenpachi Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 (edytowane) Dużo się narobiłeś! A tak naprawdę to nic tylko kopiuj i wklej z działu Metin2. Nie będę tego oceniał nawet bo nie opłaca się. @EDIT Ale jest jeden, w Metin'ie jest bo może każdy chcę inną (nie wiem, nie gram w mt już dł. czas...) Jak już robisz to sam coś wymyśl, a nie kopiujesz... @EDIT2 Wygląd jest dobry tylko, że obrazki skopiowane. Jeżeli nie masz talentu do tworzenia napisów( nie mówię że nie masz) to na necie zawsze się coś znajdzie w .psd i tylko edytujesz Photo Shop'em. @EDIT3 się napisze ... Dobra dam + na zachętę, ale jak zrobisz to zobaczymy. Edytowane 15 Czerwca 2011 przez ZarakiKenpachi Kiedyś było tu normalnie... Teraz tylko spam i nic nie można znaleźć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuBBoMt2 Opublikowano 15 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 (edytowane) Kopiuj wklej Hmmmm ciekawe Pokaż mi jak to zrobić bo nie wiem ? all na image hack dawałem i co że mało roboty ale wygląda jakoś @Edit Spoko jak będę miał czas to zrobię swoją wersje na razie chcę zobaczyć czy przyjmie się to bo nie wiem czy robić czy nie bo tylko czas zmarnował bym jak głosy będą na tak zrobię SWOJĄ !!! @Edit 2 Coś takiego by było :P Edytowane 15 Czerwca 2011 przez SuBBoMt2 xMT2x 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi