TwojaBabka Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 Witam Mam problem z wlozeniem 3-ciego kd (speeda +5) do Szmaragdowej stali +6... Otóż mam wlozone 2 kd +5 (defa/uchylki) i niemam 3-ciego miejsca spalonego... Ale gdy chce wlozyc kd speeda do szmaragdu pisze mi: "Nie ma kieszeni kieszeni , w której mozna umiescic Wodny Kamien Przyspieszenia +5 Próbowalem zrobic kieszeń diamentem ale sie nieda... Prosze o pomoc Wynagradzam ++++ :rolleyes: Vashezz 1 Odnośnik do komentarza
Glinka. Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 Być może jest to zbugowane po stronie servera.Ulepsz do +7 i spróbuj dopiero TwojaBabka 1 Odnośnik do komentarza
Exíle Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 Jeśli kupiłeś zbroję z IS to nie da się wsadzić, jeśli nie to pisz do supportu i oni Ci oddadzą nową. Możliwe że jakiś bug, często się tak zdarza tam. TwojaBabka 1 Odnośnik do komentarza
TwojaBabka Opublikowano 15 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 Kupilem od jakiegos goscia. Niejest z IS'u bo mam 2 kd wsadzone a 3 miejsca niemam ... Odnośnik do komentarza
Dash Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 A ma ktoś na serwerze z 3 kieszeniami na kd ? Widziałem nie raz fms'y z 3 a czasami z 2 kd. Zapytaj się adminów ile kd mozna wbić, mozliwe że Ci co mają 3 to wkładali do stalki a on robił czystą stal. TwojaBabka 1 Nie bywam już na forum, jeżeli masz sprawę wal na FB... Odnośnik do komentarza
TwojaBabka Opublikowano 15 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 Mój kuzyn ma 3 kd... Odnośnik do komentarza
BeHappy Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Nie grajcie na tych beznadziejnych serwerach nastawionych wyłącznie na wyzysk graczy poprzez IS. Lepiej zagrajcie na innych stabilnych, niezbugowanych serwerach... p.s. Tak, tak minusujcie do woli taki_niesmialy i Gacz.uch 2 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi