Krzema Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 (edytowane) eee Edytowane 14 Lutego 2014 przez Krzema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzema Opublikowano 15 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzokPL Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 Refresh używamy co 24 h... A co do filmików niedługo obejrzę ! A mógłbyś fabułę po krótce tutaj opisać? Wydaje mi się, że jeśli zachęcisz opisem swojej serii to więcej osób wejdzie Pozdrawiam Zbieram - Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobiken Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 Ogólnie chodzi o to, że to nie jego seria, on tylko ją poleca, niepotrzebnie tworząc nowy temat. Jeśli ktoś chce przeczytać opis fabuły itd. to zapraszam na oficjalny temat naszych filmów - http://www.youtube.com/user/HeniekzLasu?feature=mhum#p/u/0/ROq25KqSC4g Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Entist Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 Refresh używamy co 24 h... A co do filmików niedługo obejrzę ! A mógłbyś fabułę po krótce tutaj opisać? Wydaje mi się, że jeśli zachęcisz opisem swojej serii to więcej osób wejdzie Pozdrawiam Kto wie czy to był refresh ? @TOPIC Ale po co temat polecam ? Jak wystarczy że był temat z prezentacją i linki w code Użytkownik Który Został Zbnowany :Napewno Okres Bana: Perm Moderator / Admin Który Nałozył Blokade : Lord Makin Powód :Spamer/idiota/grozi administracji/dureń (Za coś tekigo Max 72h Ban A Nie Perm ) Link Do Tematu : http://www.mpcforum.pl/topic/247974-napewno/ Lub Przenieś Mnie ! Zasłużyłem To Poproszę Plusika O To Jego Wygląd : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzema Opublikowano 28 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2011 (edytowane) xxx Edytowane 14 Lutego 2014 przez Krzema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi