Cisowy Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 Witam mam pytanie dotyczące serwera, a mianowicie dziś założyłem serwer hamachi, wszedłem na niego i jak rozwalam jakiś blok to on się znów pojawia co z tym zrobić?? help plz xArtemzx 1 Zbieram Sygna by Baksiu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aroFaz Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 Moze rozwalasz na spawnie ? Odejdz kilka blokow i sproboj rozwalic Jesli to sie powtarza to moze masz blad w Permissions Cisowy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wnS Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 Lagi na serwerze, odejdź od spawnu kilkanaście kratek. Cisowy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cisowy Opublikowano 15 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 Ok wyjaśnione close Zbieram Sygna by Baksiu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi