Skocz do zawartości

[Problem] Minecraft parę błędów

Boru
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, od pewnego czasu zakładam miasto w minecrafcie, na swoim serverze, na razie gram sam, gdyż nie skończyłem miasta i mam parę błędów, opiszę te błedy:

1. Mam spawn pointa, każdy co się rejestruje się na nim respi, spawn point jest w takiej jakby świątyni i jak ktoś się zarejestruje to respi się na dachu świątyni a chcę, żeby stał w tym miejscu gdzie stał, gdy ktoś się loguje jest na spawnie a gdy się zaloguje był tam gdzie ostatnio się wylogował, chciałbym aby nie był na spawnie gdy się loguje tylko, żeby się logował tam gdzie się wylogował jeśli to możliwe.

2. Mam wgranego worldguarda, nie mogę założyć cuba komenda //expand 30 15 up, znaczy się piszę, że piszę że zexpandowało tyle i tyle klocków ale gdy przypiszę to sobie, np wpisze /region define dzialkaboru Boru, to inni bd mogli rozwalać to, testowałem to, bardzo mi zależy abym mógł to robić normalnie, gdy, np. zaznaczę najniższy i najwyższy punkt w mieście, że bd chciał założyć cuba na miasto to nie mogę dać komuś innych działek nawet jak wpisuje /region setparent.

A więc chcę wiedzieć jak mogę zrobić to abym mógł normalnie założyć cuba na miasto i móc wtedy normalnie rozdawać działki i chcę wiedzieć jak naprawić ten problem z rejestracja w xAuth. Będzie nagroda, bardzo proszę. Zmagam się z tym od 7 godzin.