pepe460 Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 (edytowane) witam mam pytanie: w minecrafcie mam np. 12 desek...jak zrobić żeby były pojedynczo? P.S.dzisiaj zacząłem w to grać więc się nie znam P.S.2. jak było to sorry :mellow: Edit: aha i jak chce np. zamienić coś na coś to muszą być pojedyńczo dane surowce czy nie koniecznie? ;p Edytowane 15 Czerwca 2011 przez pepe460 tru 1 <p> <span rel='lightbox'> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I Hate You Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 Łapiesz lewym przyciskiem myszy i odkładasz na inne pole prawym przyciskiem myszy po jednej desce. pepe460 1 Sygnatura by TamiS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wnS Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 Otwierasz ekwipunek (I lub E), następnie wciskasz na przedmiot, który chcesz rozdzielić. Teraz prawym przyciskiem rozkładasz na puste pola ekwipunku. Temat wyjaśniony zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi