Leoks Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 Witam, mam taki problem z pchotoshopem iż jak go uruchamiam wyskakuje mi taki błąd. Photoshopa zainstalowałem pierwszy raz i nie działa Inne programy, czyli: Adobe Bridge CS5 Adobe Device Central CS5 Adobe Extension Manager CS5 Adobe Media Player Działają, ale z moim szczęściem photoshop nie działa ;( Z góry dziękuje za pomoc. Odnośnik do komentarza
Wredna Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 Próbowałeś zainstalowac drugi raz? Może plik Ci się ściągnął niekompletny lub wadliwy. Odnośnik do komentarza
Leoks Opublikowano 15 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 Próbowałem 3 razy Myślałem że to dlatego że nie mam service packa 3, zainstalowałem i dalej nie działa. Działa mi wersja portable ale ona nie jest po polsku a u mnie z angielskim to marnie ;( Odnośnik do komentarza
devju Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 Po pierwsze- masz oryginalną wersję? Drugie to zmiana sygnatury, bo inaczej poleci raport ze zgłoszeniem RIP'a . @kiedyś Red Wolf Odnośnik do komentarza
Leoks Opublikowano 16 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Po pierwsze- masz oryginalną wersję? Drugie to zmiana sygnatury, bo inaczej poleci raport ze zgłoszeniem RIP'a . Mam wersję ze strony adobe. Zrobione, naprawdę nie wiedziałem, znalazłem tą sygne na innym forum. Koleś pokazywał swoją galerię. Odnośnik do komentarza
GraciiiiPowrót Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Na pewno zainstalowałeś SP3? Ja miałem podobnie, ale z innym programem. Po zainstalowaniu sp3 problem zniknął. Spróbuj jeszcze ściągnąć porządnego cracka. Forza Milan ! Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi