xNoLifex Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 Siemka użytkownicy mam problem z Dzwienkiem w minecraft nie wiem czemu a wszystko mam na 100% i tak nie dziala nic nie slysze dodam też ze uzywalem mod humans i od tego sie zaczelo ze nic nie slysze prosze o szybkom odpowiedz beda +/- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer16 Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 Zobacz czy coś ze sterownikami od dzwieku w porzadku. Bądź włączj i wyłączaj MC, do póki nie będzie dzwieki. //Nieregulaminowa sygnatura.Miyoshi Bo to kurwa Sygna z 2k11 nagle sie jej uczepili. Slayer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 A normalnie słychać ? np. jak słuchasz muzyki , czy czegoś. Bo to nie musi być wina mc, a głośników. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xNoLifex Opublikowano 15 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 Nie z glośnikami jest dobrze tylko nie dziala muzka w mc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FoxRox Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 Minecraft oryginał czy pirat ? Wszystko trzeba od nowa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MatiMenPL Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 Jest jedno proste rozwiązanie usuń folder .minecraft oprócz swoich save i Zainstaluj jeszcze raz ... Pozdrawiam liczę na + Kocham mpcforum.pl!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi