Piguaweczka Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 (edytowane) Witam, jakie wsadzać bony oraz jakie jest najlepsze eq na metiny 85-90 lvl?Dodam, że jest to priv, więc lajt. EDIT: Dodam, że mam woja body. Edytowane 15 Czerwca 2011 przez Piguaweczka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FakJe Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 Krytyk, w zbroi wartosc ataku, dobra bron, i w 6/7 bonie jeśli jest silny przeciwko potworom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sudaczek Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 Na metki? Do ubicia metków to diabły bo i na mobki z metków na 65 jak i 70 działają. Na 75+ nie działają żadne bonusy. Radziłbym wyrobić nieco na spowolnienie dlatego, że przez owy bon z metka nie wyskakują potworki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piguaweczka Opublikowano 15 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 Spowolnienie odpada bo się metek buguje... Na początek rib sr30+ , jest +9. Mam nadzieję, że wypadnie żal+9 z metka pierwszego. 6/7 bonu nie dodam bo trzeba dropnąć. Mam dawać w kryt i wartość ataku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gamus Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 Reg Pz, Absor PZ, Krytyk, Hp, Przeszywka, Spowolnienie. Piguaweczka i Wilczek 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marock Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 krytyk, przeszywka, spowolnienie, omdlenie, max hp, regeneracja hp, bonus hp do obrażeń i wartość ataku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrPiotrek122 Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 % do pz , krytyk , hp , blok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi