Lop11 Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 (edytowane) Witam gdy wlaczam koreańskiego metina to gdy zpatchuje sie autopatch i gdy sie wlacza torrent to wyskakuje takie coś : Czy powie mi ktos jak naprawić ten problem ? bo domyslam sie że to koreańczycy cos zepsuli A jeżeli ktos by mógł to niech mi upnie pliki locale z tego metina koreańskiego bo nie moge nigdzie ich znalesc a sa mi potrzebne ale nie dziala torrent to nie wiem skad je wziasc Za odpowiedź daje ++ za pliki locale ++++ i 5 Edytowane 15 Czerwca 2011 przez Lop11 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darh Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 Spróbuj przeinstalować metina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lop11 Opublikowano 15 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 Przeinstalowałem i nic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vaughn Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 zablokuj antywira + powyłączaj programy , które obciążają neta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adiadi23 Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 Mam ten sam problem ;ddd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi