MarioPower Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 http://www.youtube.com/user/MinecraftPL#p/a/u/1/qGtIw6pxR4s ten filmik pokazuje "faze" po zupie grzybowej.. chciałbym się zapytać czy to prawda? Daj Plusa To nic nie Boli a mi pomoże. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I Hate You Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 (edytowane) Nie.. Z grzybów robisz zupę bądź gulasz który regeneruje Ci hp. Co do filmu jebnął na końcu faila, "bądź skonsultuj się z farmaceutą dołączonym do treści opakowania" @Down, to nie jest mod... Edytował film w programie, ot cała mi sztuka. Mod? Toś wymyślił. Edytowane 15 Czerwca 2011 przez I Hate You MarioPower 1 Sygnatura by TamiS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aroFaz Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 (edytowane) Nie, CTSG uzyl moda ktory przedstawil w tym filmiku @UPP Cytat z CTSG.pl Pewnie większość z Was będzie się teraz pytać jak uzyskałem efekt pływającego świata. Jest to mod „GLSL Shaders” i serdecznie Wam go polecam. Ma on masę innych zastosowań. Wpiszcie sobie jego nazwę w YouTube, a zobaczycie jakie niesamowite rzeczy ludzie są dzięki niemy w stanie zrobić. Ja osobiście użyłem shadera „Shader that makes you puke”. Jeśli macie problemy z instalacją (a pewnie będziecie mieli…) to w najbliższych dniach postaram się napisać prosty poradnik. Edytowane 15 Czerwca 2011 przez aroFaz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarioPower Opublikowano 15 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 mogli by takie coś zrobić Daj Plusa To nic nie Boli a mi pomoże. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krakenos Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 kolorowy obraz był robiony programem a 'tańczący' ekran to mod Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi