Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie, nie mam dzwięku w grze. Reinstall nie pomógł. Reinstall sterów też nie. Może mam zrypanego clienta ? Możecie mi podać link do clienta np. z różnymi modami itp.

warcraft.jpg

banner3.gif

Weteran
Opublikowano

Zadam jedno, może głupie pytanie. Czy w ustawieniach (Options) masz music i sound na off? Jeżeli tak zwiększ to do wybranej liczby. Jeżeli to nie to, może masz coś ze sterownikami. Przy słuchaniu muzyki na przykład z komputera słyszysz dźwięki?

1339226679-U337649.jpg

Opublikowano

Zadam jedno, może głupie pytanie. Czy w ustawieniach (Options) masz music i sound na off? Jeżeli tak zwiększ to do wybranej liczby. Jeżeli to nie to, może masz coś ze sterownikami. Przy słuchaniu muzyki na przykład z komputera słyszysz dźwięki?

Wszystko jest na 100%, dźwięki z innych gier czy muzyki są normalne. Tylko w minecraft nie ma ;(

warcraft.jpg

banner3.gif

Opublikowano

Jeżeli masz Winde7 to w prawym dolnym masz taki glosniczek. klikasz na niego i wybierasz mikser. Wtedy pojawi Ci się opcja głośności w procesach. np firefox minecraft lub inna gra. przesun pasek w góre

Cześć wszystkim, jestem MlodyCebo.

Robię grafikę!