yangster Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 Przy przeinstalowywaniu metina wyskoczyła mi taka oto zapowiedź: Co o tym sądzicie? Będzie mniej botów, posypią się bany, czy wyjdzie jak zwykle, czyli już po paru dniach ktoś znajdzie sposób na zablokowanie HS, a boty będą sobie latały jak gdyby nigdy nic? Zapraszam do dyskusji. https://ludomirblog.wixsite.com/mensrightspolska - prawa mężczyzn prawami człowieka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiekex Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 Ja myślę że wyjdzie tak jak zwykle (oby) że za 2 dni i tak już wszystko będzie działać kamermod itp Oni są nie udolni jak by chcieli to by wybulili trochę kasy na jakiegoś informatyka i by mieli dobrego HS a nie jakimś gównem nas straszą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solymr Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 A to nie jest czasem ten Pierwszy HackShield ? Wyszedł ci bo od nowa instalowałes metina a tak to nic nie wychodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NateeR Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 Ta informacja jest od czasu wprowadzenia hackshielda i przy torrentowaniu pokazuje się to okno . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yangster Opublikowano 15 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 A to nie jest czasem ten Pierwszy HackShield ? Wyszedł ci bo od nowa instalowałes metina a tak to nic nie wychodzi No nie wiem, może. Ale nigdy wcześniej nie widziałem tego okna, choć już klika razy przeinstalowywałem metina odkąd jest Hackshield.... https://ludomirblog.wixsite.com/mensrightspolska - prawa mężczyzn prawami człowieka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaMeR1337 Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 przecież to jest informacja o wprowadzeniu hackshielda NateeR i Spake 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solymr Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 Czyli to jest ta stara informacja jak dopiero go wprowadzali,tak to by napisali na Forum o tym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StraiGht Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 Ten hs juz dawno wyszedł <_< Temat do zamknięcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darh Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 Teraz Hackshield sam się patchuje GrymuarKing 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi