adzio19 Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 Szukam plugina który by dawał po wpisaniu /kit starteq np kilof łopate i siekierę.I kogoś kto wytłumaczy jak to ustawić lub jakiś poradnik Jeśli jesteś "prO" daj mi --- . Lubie minusy. Daj Tego Minusa ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer16 Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 http://www.mpcforum.pl/topic/339739-dl-pliki-serwerowe-by-krzysztofa-na-minecraft-16-166/ Tam masz, m.in wgrane już takie rzeczy. //Nieregulaminowa sygnatura.Miyoshi Bo to kurwa Sygna z 2k11 nagle sie jej uczepili. Slayer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adzio19 Opublikowano 15 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 Mi pliki Krzysztofa nie zziałają ;/ Jeśli jesteś "prO" daj mi --- . Lubie minusy. Daj Tego Minusa ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Achmen Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 Plugin bodajze Commandbook z tego co kojarze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wnS Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 Jest to plugin CoomandBook. Z tego co dobrze pamiętam znajduje się on na plikach od Krzysztofy, bądź ZeAs. Temat wyjaśniony więc zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi